jiz delsi dobu pouzivam takovy maly skriptik pro predzpracovani fieldnotes tak, abych mel v logu par hezkych cisel (poradi cache, cas, apod.). Protoze se me na to semtam nekdo pta, rozhodl jsem se to trosku predelat a dat to na web.
Takze tady to mate: http://fn.ondrej.org/ (public beta
Pripominky vitany.
PS: Kdo pouzivate Geoget ci neco jineho na stejnou praci, tak je to vase vec. Vim ze to umi, ale ja ho nechci a nebudu pouzivat. Stejne tak ja nenutim vas pouzivat toto.
Nějakou takovou krávovinku jsem přesně hledal, i když Xcel taky uměl doplnit čísla,tohle vypadá dobře
Už jsem děsně dlouho nic nelogoval, takže nevim jak poslední změny na gc.com, ale jen nápad - hodně lidí si třeba počet keší, čas a pořadí nějak odlišuje barevně .. (mě to tam nechybí..)
Díky, až se dostanu k logování rád vyzkouším
Do policka format je mozne si napsat jakekoliv vlastni HTML (cili i barvicky). Ulozi se do cookies + delam statistiku nejpouzivanejsich abych vam je pak nabidl na jedno kliknuti.
Zkoušel to už někdo ?
[small]Nějak se tomu nechce - nejdřív jsem myslel že to bude tím že se soubor s fieldnotes nejmenuje tak jak by měl, ale to nebude ono…
Na formátovací řetězec jsem nesahal, nahrávám fieldnote ve které je 57 záznamů, upravoval jsem jí už sice v PC, ale na gc.com jde v pohodě nahrát, takže "validní" to asi bude.
Zapíšu počet nalezených keší, na TZ nesahám, vyberu soubor - jak náhled tak stáhnout potom neudělá nic [/small] děláte si srandu ? Než jsem to sesmolil zase to funguje … :D:D:D
edit: né tak úplně, geocache_visits_updated.txt to stáhlo, ten texťák je ale prázdný
a zase novinka: Zkoušel jsem tam nahrát .txt přímo stažený z oregona, to funguje… jen by mě zajímalo kam až můžu zajít když v notepadu upravuju ten .txt, něco se mu evidentně nelíbí Díky!
Doporucuju testovat tlacitkem ‘Nahled’. Posli mi na email [email protected] ten tvuj upraveny geocache_visits.txt ktery nefunguje a podivam se kde je problem.
Na nazvu souboru vubec nesejde.
Vždycky se najde někdo kdo to (cokoliv) dělá mnohem lépe, rychleji a já nevím co ještě…, ale málo kdo se o postup podělí či poradí Tobě patří za tento skvělý počin jistě nejen mé neskonalé díky
…možná by také nemuselo být špatné, ale chybí mi třeba pořadí v rámci dne atd. Navíc mi to třeba hlásí i takovýto nesmysl "Bylo nahráno 1 Field Notes ve 2 různých dnech.", překoduje znaky a z poznámky vezme jen část
Prostě mi http://fn.ondrej.org/ příjde jako lepší volba
…a umíš to jednodušeji? Teda za předpokladu, kdy si chci nechat doplnit čas nálezu, pořadí atd. a to vše navíc automaticky
právě jsem se potýkal s podobným problémem. Na jménu souboru samozřejmě nezáleží (škoda že nelze zvolit název a cesta kam se upravený soubor uloží).
Co dělalo problém, nebyla ani délka poznámky a při zachování struktury ani jiná úprava…, ale co problém dělá jsou dvě věci:
" " uvozovky v textu. Pokud je potřeba použít uvozovky musí to být jiné, třeba takovéto „ “
pokud někdo píše delší koment někdy třeba buď kvůli přehlednosti, nebo jindy prostě z důvodu estetického cítění autora, musí, či prostě chce, odřádkovat. A to je další zakopaný pes
Odřádkování nesmí být pomocí ENTERu ale tagem <br> za kterým se normálně pokračuje textem, který bude ve finále již na dalším řádku
Ahoj, používám a je to super. Jenom jedna věc, teď když nejdou datumy u logu a do budoucna to není jistý, že zase půjdou. Půjde to nějak dodělat? Myslím aby si to natáhlo datum z fieldnotes.