překlepy a různé chyby v mapě na gc.com

Narazili jste na chyby v mapě na gc.com? Já jich našel už hodně - namátkou nějaké čínské? znaky u Šilheřovic…

třeba ZOO Brno je napsaná azbukou (asi) :slight_smile:

Už jste někdy koukali, v jakém městě že to vlastně je ta Hradecká nemocnice? :smiley:

Jo děje se to už nějakou dobu na určitých přiblíženích. V listopadu jsem byl podle google map oficiálně v Budweis místo v Budějicích :slight_smile:

No a ve Zlíně je kultura naopak v Ruských rukách …

Tohle už ve fóru bylo, podívejte se co je poblíž Bělé pod Pradědem.
http://maps.google.com/maps?q=jeseník&hl=en&ie=UTF8&ll=50.184263,17.196007&spn=0.087385,0.210972&sll=37.0625,-95.677068&sspn=54.665451,108.017578&vpsrc=6&hnear=Jeseník,+Czech+Republic&t=m&z=13

Mě vždycky rozesměje když okolo Brna projíždí "Mautstrasse" (D1) a na jih se od ni odpojuje "Droga platna" (D2). Asi toho maj chlapci z Google dost :smiley:

EDIT: U Zlína a Bělé nevidím nic neobvyklého…

Ta Černá v Pošumaví poblíž Jeseníku je správně?

"divadlo zlín, česká republika" a zoom na bod A

S tou ruštinou to něco mít společnýho bude - vodní nádrž Olešná má popisku Oleška, Vodní nádrž Těrlicko má popisku Teplicko. A hele… Těrlicko už opravili :slight_smile:

Co divadlo Zlín, ale že Kostelec místo u Zlína je u Gottwaldova, to je doslova časoprostorová díra :smiley:

Ona je ta chyba spíše na google.com, ale tam se dá napsat tak jedině do lampárny, takže si zvykejme :slight_smile:

jj, to už se tam drží docela dlouho :slight_smile: