Dobré odpoledne,
chtěl bych se zeptat, zda je možné, aby mi nějaký Premium member poskytnul listing k této cachi (GC14G37) Jde o to, že si chci už měsíc koupit premium acc právě kvůli ní, ale nevím, jestli stojí za to… Předem díky za odpověď
Nenech se zlomit kvůli jedné kešce ![]()
Žádat o listing jedině ownera. Jinak to není slušný. Určitě ti vyhoví, jelikož z PM poplatků nemá ani korunu, tak mu může bejt jedno když si ji odlovíš i ty.
P.S.: Abych ti trochu zkrotil fantazii, prozradím ti jednu skutečnost:
Zaplacením groundspeaku nezískáš lepší kešky. Získáš jen výhody při jejich lovení. Takový doping, na který bohužel vzniká rychle závislost.
Jestli tě zajímají vymakané kešky, obrať svoji pozornost z PMO na těžké multimystery 5/5.
Zaplať si pokud:
Lovíš hodně a využíváš gc.com často.
Na odlov nemusíš být PM, stačí tam zajít s kamarádem co je PM. http://wiki.geocaching.cz/wiki/PMO
…rozhodně, ale kupovat PM kvůli jedné keši mi příjde zbytečné. Jak se píše o příspěvek výš požádej autora. Určitě ti vyhoví.
Administrativně a principiálně ano.
Z jiného pohledu je to chování obyčejného nezvaného hosta, černého pasažéra či v jiném smyslu i zloděje.
Takže je na Tobě, jak si takový čin sám před sebou obhájíš.
To je jen jeden směr úvahy. Jiný je třeba omezení návštěvnosti.
Muze mi nekdo pujcit na par dnu svoji legitku na tramvaj, stejne z ni nema ani korunu …
Nebo kartu na zdravotni pojisteni, nebo muzu zadarmo hazet odpadky do popelnice toho, kdo si ji zaplatil …
Přátelé, nechme toho. Stejně nic nenaděláme. Jak už jsem napsatl asi 1000x, porád bude hromada kačerů, co si myslí, že jsou geounderground a že být BM je best of a vykrádat PM je prostě cool… Proč bych se měl vzdát hambáče a jednoho lahváče za měsíc, když můžu při tom z veřejné ip adresy v McKačerovi vykrádat data.
Víš, já jsem student a 600 kč je pro mě taková částka, kterou si rozmyslím, kam ji investovat. Nicméně i tak díky za ohlas.
já to chápu a snažím se napsat to, že se holt budeš muset uskromnit o jeden hambáč a lahváč měsíčně nebo si nechat zajít chut na PM fíčurky. To je vše a je to košér.
popina: abychom byli presni, tak ta castka je spise 500 Kc (aktualne to vychazi na nejakych 511 Kc), nez 600.
Nojono. Pak se zkrátka budeš muset obejít bez PMO keší… ale jak už tu někteří psali, nemyslím si, že bys o něco přišel. Kupovat si Premium Membership kvůli premium-member-only keším je podle mě ptákovina.
Jestli ten listing opravdu chceš a nechceš za něj platit, tak jediná správná cesta vede přes autora cache.
To neřeš, ono je jedno, jestli je to 500 nebo 600 nebo 45,-/měsíc… hlavní je dostat free PM fíčurky.
Já jsem taky student, PM si platím a nelituju.
Stojí mě to 1,40,- denně, což je poměrně zanedbatelné číslo - i pro studenta.
Je to jako 15 dvoulitrových láhví Coca-Coly (tu stejně moc nepiju),
jako 8 krabiček cigaret (zásadně nekouřím),
jako 16 půllitrových plzní v hospodě,
jako 11 panáků,
jako 2 moje měsíční účty za telefon…
Ušetřit se dá, stačí chtít ![]()
Dotaz zodpovezen, LOCK