V Dansku jsem narazil na krabicku ke ktere se souradnice ziskavaly z putovniho magnetickeho stitku. Kazdy nalezce mel prestehovat stitek nekam jinam, zamerit ho a spolu s hintem zapsat do sveho logu.
Myslenka se mi docela libi, ale zatim jsem se nerozhodl jestli ji chci okopirovat. Jde o to ze lov takove krabicky muze byt zdlouhavy a rada lovcu da prednost tiche poste a pak ti do logu akorat napisou "Pohodovy odov s …" Pro klasickou tichou postu tu uz jsou kesky minimalne dve… jedna v Prokopaku a druha v Ceskem Raji, tohle nema smysl rozmnozovat.
Zkus se zamyslet jestli nevymyslis nejakou variaci… ale uz existuji i kesky kde musis ulovit klic ci vyresit hlavolam atd… bude tezke byt aspon trosinku originalni.
Nejen v Dansku. I v CR viz. [cache]GC22D4P[/cache]
Jinak pro mistni, dokud neodlovi dobre, takze mas podle mistni lokace par prvnich pochvalnych logu.
Pro "jen projizdejici" dost problem… (Podivej se na pomer nalezene x nenalezene u vyse citovane cache)…
Slabe misto v tomto systemu vidim v tom, ze nad svou vlastni cache (resp. podminky pro odlov- stitek) nemas vubec zadnou kontrolu, ale jsi za nej odpovedny ty. Ty musis chdit kontrolovat, zda ho nekdo jiny dal na misto odpovidajici hintu a nove souradnice spravne zameril.
Máme tu i dvě keše stejného typu a každá z nich má úplně jiný osud, takže nejde jen o to, jaká je keš, ale taky kde je umístěna:
[cache]GC1YPY6[/cache] zatím funguje k radosti hledačů i mé a naopak její klon [cache]GC24FB7[/cache] přežil jen pár dní a ve výsledku z keše neměl radost skoro nikdo, ani owner.
Ahoj, zajímalo by mě jestli je možné podle pravidel mít založenou svou vlastní keš s danými souřadnicemi, někde … a občas jí poté přemisťovat např. po eventech, a tam nechávat logovat ostatní kačery s výměnou CWG??? Jedná se o mou CWG směnárnu GC2JQ70 … díky za odpověď …
pozor, tady ta keška má i schranku s pevně danými souřadnicemi a je možno logovat, buď tu cestovní, nebo tu stacionární,ale v té stacionární je zatím jen pár zápisů,staci si precist par poslednich logu;)
Shodou okolností jsem před nedávnem na tuzemské keše s putovními klíči a indiciemi zřídil bookmark Unit 668. Momentálně jich tam je vč. archivovaných 26.