Chtěl bych se zeptat zda existuje nějaký seznam Premium kešek v ČR.
Dík Jirka STT
Sem tam sem vzdycky hodi nekdo seznam GC kodu.
Jeden starý (a už hodně neaktuální) je na GEOwiki.
Aktuální by sice někdo, kdo má všechny kešky postahované, mohl vygenerovat, ale je otázkou, jestli to má smysl.
Množství PM kešek je dost proměnlivé. Některý owner se špatně vyspí a převrátí své kešky do PM only, jiný se vyspí dobře a PM kešku zpřístupní všem:).
Jsi PM, nech si poslat PQ s kešemi PM a budeš to mít tak za minutu doma ![]()
… anebo naopak! ![]()
PaWcz: hodil jsem tam aspon seznam aktualnich GC kodu. Pokud nekdo chce, muze si to predelat na odkazy.
Jinak v priloze pridavam komplet seznam v TXT pod sebou.
Tak jsem to na te Wiki sam trosicku upravil, kody jsou pod sebou a zaroven i s funkcnim odkazem na GC.com.
EDIT: tak me tak napada, ze by se to krasne dalo poresit exportnim makrem z Geogetu, ktery by to vyexportoval primo ve formatu "pekne" schroustnutelnem GeoWiki.
…proč jsou ty keše vlastně PMO, když jsou takhle veřejně vystavené. :D:D
Díky moc za odpovědi.
Ony jsou i na GS veřejně. Jen tak nějak ty listingy nerozklikneš ![]()
Tak jak jsem rekl, tak jsem ucinil a napsal jsem si vlastni exportni makro. Takze mam poresen vystup ve stejnem formatu, jako tam byl:
GC KOD - JMENO KESE a to cele jako odkaz na danou cache.
Aktualizoval jsem tedy k dnesnimu dni GEOwiki:
http://wiki.geocaching.cz/wiki/Members_Only_Cache
>zlicinaci: …ptal jsem se proto, že mé BM období bylo tak krátké že jsem neměl o nějakých PMO keších ani páru, takže nevím jak to chodí ![]()
>S474N: …ještě to nechat seřadit a roztřídit do krajů a nemá to chybu ![]()
hlavně vyluštit! ![]()
Sally&eL: ja bych rekl, ze i takhle je to v pohode. Nicmene nikomu nebranim v jeho seberealizaci
Navic to moje reseni ma pomerne vyhodne reseni v exportu na jedno kliknuti. Rozclenovani do kraju by se urcite doprogramovat taky dalo, ale do toho se urcite poustet nebudu.
2 S474N
Dobrá prácička, ta aktualizace wiki!![]()
PaWcz: rado se stalo, hlavne uz to chtelo, protoze to bylo pekelne stare a neaktualni.
Jakou autor několika z nich děkuji.
Maxinoha: ted si jenom nejsem jist, zdali je to ironie nebo mysleno vazne.
Ne, ironicky to myšleno nebylo ![]()
Je to první seznam kde se objevuje serie Enigma - sice je tu někde vlákno na obrazce, ale zatím není publikovaná Enigma X, tak ten obrazec zatím nedáva smysl.
Jinak kdyby měl někdo zájem trochu nažhavit mozkové závity tak se může pustit do luštění Enigma serie
Je mi schopen nekdo zase poslat GC kody u PMO kesi? Aktualizoval bych geowiki.