Premium Member na měsíc

Zdravím. Když zaplatím 3 dolary za měsíc, nebudou mi to každý měsíc automaticky strhávat?
Neumím anglicky, ale slovník mi to přeložil, že jsou to 3 dolary za každý měsíc. Chci to jen vyzkoušet a ne se upsat na trvalé placení měsíčního paušálu 3 dolary.
Můžete mi to někdo vysvětlit. Díky.

Ano je to tak, strhnou Vám to každý měsíc. Ale neměl by být problém po měsíci na PayPalu zavřít kohoutek. Jen na to nesmíte zapomenout :slight_smile:

Zdravím,
když už se tu objevilo podobné fórum, přihodím jeden dotaz. Mám takovou divnou kartu atd., proste se bojim, ze se GroundSpeaku nepodari ten muj ucet obnovit. Kdyz to potom dozenu, zustanou mi moje uz nastavene PQ a bookmarky atd.? Mate s tim nekdo zkusenosti? Dik

Pokud vím tak bookmarky ti zůstanou ikdyž ti vyprší členství. Můžeš na ně koukat, ale nemůžeš je spravovat. To se mi stalo. Když jsem pak PM obnovil, mohl jsem bookmark opět editovat.
Jinak k tomu původnímu dotazu. Každý měsíc ti to skutečně strhne peníze, ale jak bylo řečeno, není problém to na paypalu ukončit. Mně to trvalo než jsem zjistil jak se to ukončuje, ale díky zdejšímu fóru jsem to nakonec zjistil.
v Historii na pypalu najdi platbu a "details" pak pod nápisem transaction details je "in reference to", na to klikneš a dole budeš mít "cancel subscription". Tím by se to mělo zrušit. Ale nezkoušel jsem to :wink: