Premium membre okraden

V pondeli 5 kvetna jsem si prodlouzil PM za 30 dolaru, platba probehla normalne pres paypal. Dnes 6 kvetna si groundspeak sam z me karty strhl dalsi 30 dolaru za PM. Nestalo se to uz tady taky nekomu? Nechapu jak mi muzou na paypalu odecit penize aniz bych potvrdil platbu. Maji tam peknej brdel.

Toto není dotaz do poradny, ale jinam. Podmínky platby přes PayPal budeš muset řešit přímo s nima. Pokud máš potvrzení o platbě z Pay Pal, tak napiš na gs.com, že jsi již platil a pravděpodobně ti peníze vrátí nebo prodlouží členství na 2 roky.

přesunuto z fóra Poradna. Formulací je příspěvek stížností a ne žádostí o radu a tak do Poradny nepatří.

Nemel si nahodou uz predtim vybrano ze chces automaticky renewovat kazdy rok? Zjistis to bud v profilu na gc.com (Member Features) bude datum pristiho renew. Nebo v historii plateb na paypalu bude polozka "Create Subscription" a v jejich detailech o rocni platbe… V takovym pripade ti opravdu muzou penize odecist aniz bys to pokazde potvrzoval. Nejsem si jistej ale rekl bych ze to iniciuje paypal takze tim ze si uz na gc.com poslal driv dalsi prachy rucne to ten renew nezrusilo? Mohli by to asi mit lip osetreny pro takovehle nestandardni situace ale myslim ze by ti to opravdu meli bez problemu vratit nebo prodlouzit o 2 roky…

jj, je to u paypalu, ktery tam na 99% bude mit nastavenou automatiku.

Jde to nak zrusit aby se to samo neobnovovalo? Jak zjistim zda to mam nastavene na auto? Nakej atum tam bude porad, aby clovek vedel kdy mu konci stavajici clenstvi.

Jak sem psal, ve svym uctu na paypalu koukni do historie, najdi polozku "Subscription Creation" pro groundspeak a klikni na details. Tam uvidis jestli je aktivni a je tam tlacitko na zruseni.

Datum asi jo, ale podle toho jestli mas obnovovani bych cekal ze bude psat bud "Will Renew" nebo "Will Expire". Ale jistej si nejsem, sam mam renew.

Na téhle stránce http://www.geocaching.com/my/ v pravém sloupci ve spodní části máš napsáno něco jako:
"You are a Premium Member. Your membership will renew on Thursday, June 05, 2008."

ja myslim, ze Te neokradli, jen jsi si spatne precetl, na co klikas. tam jsou dve moznosti rocniho clenstvi. bud na 1 rok, nebo na 1 rok s obnovovanim. Takze asi jsi pred rokem zazadal o obnovovaci clenstvi, zaplatil vloni kartou a tudiz ti letos automaticky strhli penize, protoze jsi jim k tomu dal pred rokem souhlas.

to se domnivam ja.

napis jim a uvidis

Tak tak, funguje to podobně i na měsíční bázi.. měl jsem to pár měsíců, pak ukončil a koupil si roční členství. Jinak tam mají ale bug, když náhodou ta karta, ze které dáš obnovování automaticky již neexistuje, hodí ti to error, ale stejně ti to členství obnoví a tváří se jako když je zaplaceno… mám ověřeno :wink:

Jak mam teda zrusit tu funkci RENEW poradi nekdo?

Precti si to potreti to psat nebudu.

BFU, RTFM! :slight_smile: Daj si zobrazit Subscriptions, to co hladas ma v polozke "Name/Email" uvedene Groundspeak a Type bude obsahovat okrem inych slov aj "Subscription" :slight_smile:

Okrem toho, pri plateni sa to pyta ci chces zaplatit jednorazovo alebo aj s obnovenim. Toz ked nechcem obnovovat automaticky, tak si to nezaklikavam :slight_smile: