premium na 3 mesice?

Zdravím,

chci si koupit a vyzkoušet premium ucet na GEOCACHING.COM

ale zarazily me vety:

A three month Premium Membership that is automatically renewed every three months. We will send you a friendly email reminder 15 days prior to your billing date.

Znamená to že po 3 měsících mi nabídnou ať si to znova zaplatim, nebo mi to strhnou z karty??

díky za odpoved!

Znamena to, ze ti poslou 15 dni predem email, o tom ze tvuj PM konci a jake jsou dalsi instrukce, proto abys ho (PM) zachoval. Kdyz nezaplatis, tak te to hodi z5 na BM.
:slight_smile:

Já bych se naopak docela obával toho, že když si zvolíš automatickou obnovu, že pak musíš naopak učinit nějaké kroky, abys tu automatickou obnovu zastavil… ale osobní zkušenost co a jak s tím nemám. Nicméně zdá se, že ti pošlou e-mail předem, že se tak stane a instrukci jak to zrušit vyčteš přímo tam.

Přesně tak, automatická obnova = automatické stržení z karty. Obdobně funguje i na roční členství - když si to člověk nastaví.

Recurring tříměsíční členství jsem měl (na vyzkoušení možností PM) a jeho zrušení je velmi jednoduché, není třeba se této možnosti obávat. Zrušení je možno provést okamžitě po platbě a pak to funguje jako normální tříměsíční členství, jen je potřeba pár kliků navíc.

Super, díky moc!:wink: