Netvrdím že je to nejjednoduchší způsob, ale zkus si stáhnout z http://gsak.info/GSAK762B45.exe program GSAK a nainstaluj si ho na PC, na 21 dní je zdarma, pak Tě budou otravovat odpočítáváním času . Program spusť, nainstaluj si tam makro např. FindStatGen, přehled najdeš třeba tady http://wiki.geocaching.cz/wiki/Makra_gsak návod najdeš tady http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=28&thread_id=9598 a potom si v GSAK otevří PQ My Finds, vygenerované na GC.com, spusť makro a nech si vygenerovat HTML kód, který zkopiruješ a vložíš do profilu, jak jsem psal výše
P.S. : Možná existuje lepší způsob, ale to už by Ti musel poradit někdo jiný
Pokud nepouzivas zadny z programu [geoget, mozigo, gsak], je asi nejjednodussi pouzit nejaky online generator ci program urceny pouze na generovani statistik.
Jo , GeoGet jsem taky nainstalovala, dokonce se mi podařilo importovat moje kešky (vůbec netuším jak) do té aplikace, ale nejde to exportovat do profilu. Hlásí to chybu spojení. Ani nevím, co mám dělat s Ggstatem, Geojarry a Autostatem, jsem trochu nepochopila, jak se to instaluje.
GeoGet jsem taky nepochopila (pořád mi tam zlobila nějaká hloupost), tak jsem si nechala GSAK :).. jinak na GeoGet tu jsou taky někde přímo sekce ve fóru.
No konečně srozumitelné i pro mě Díky, šlo to jak po másle, jen je škoda, že musím být premium, protože já jsem ve zkušební verzi a uvažuji o tom, že si to nepředplatím.
No pokud začneš využívat fíčury PM, tak předplatíš… B) Ono totiž časem zjistíš, že je jednodušší věci dělat standardně jako PM na jedno/dvě kliknutí než alternativně na řadu kliknutí a ještě ne 100%…
To víš, že jsem to předplatit chtěla, dostala jsem dokonce k vánocům obálku a když jsem se na fóru pídila co a jak, zjistila jsem, že si to můžu nejprve vyzkoušet. Tak zkouším a zatím spíš nic než moc. Ani ta notifikace není tak snadná, musím nabít nějakou peněženku s kreditem, aby mi chodily sms na mobil…jsem si to členství představovala zjednodušeněji, víc přednastaveněji, zvlášť v dnešní době technického pokroku.B)
Mám ještě otázku…
Jak jsem v té zkušební testovací lhůtě PM, vidím víc keší, než z druhého počítače, kde je přihlášen manžel coby BM. Ale nevidím žádnou označující ikonku, která by napovídala, že keš je PM. Vážně, ani v postranním rolovacím "panelu". Nejedná se o nějakou chybu? V žádném vlákně jsem nenašla diskusi na toto téma, krom tohoto, kde se píše, že by to měla být černá ikonka s panáčkem.
To je škoda. A když některou odlovíme spolu, může se zalogovat i on? Jsem četla, že bych mu poslala link přímo na logování a mělo by to jít. Nebo si to už pojistili?
Nepojistili a dle meho nikdy nepojisti, protoze mohou uzivatele mezi PM a BM pomerne volne migrovat (proste vyprsi predplatne) a tim by je treba pripravili o nejake "Found it" logy a podobne
Takze staci se prihlasit pod jeho uctem a do URL strcit neco takoveho
[b]Geocaching
Jinak v listingu je to napsano textem hned nahore mezi souradnicema a velikosti. A u vypisu kesi je ten panacek.
Tak moje radost z vice dni premioveho clenstvi navic je pryc, asi to byla chyba groundspeaku a prisli na to, no a to co mi dali navic mi zase vzali, takze mam jen tech 30 dni navic za registraci garmina.
Jak jste na tom vy ostatni co jste take psali, ze vam pridali clenstvi navic ( sobikovi, medwyn) jak jsme si psali tady o par postu vyse. Zustalo vam to, nebo vam to take vzali a mate navic jen tech 30 dni???