Ahoj,
prohledával jsem forum a řešení svého problému jsem nenašel (nebo jsem nebyl až tak důsledný), Tak doufám, že případná odpověď nebude typu - Přečti si fórum deb… .
Koupil jsem si nové PC a chtěl bych přenést databázy Geogetu ze starého do toho nového, ale když zkopíruju stávající databázy do nového počítače, tak ji z geogetu nemohu načíst. V datovém adresáři ji mám. Může mi někdo, prosím, poradit jak mohu databázi přenést, aby byla v novém PC funkční. Nejsem žádný odborník, tak bych prosil nějak polopatě.
Díky za jakoukoliv pomoc
PS: cesty k datovým adresářům nejsou totožné - user profily jsou jiné
A jak "nejde to načíst"? Píše to chybu nebo se jen otevře GG a nic nenačte? Jakou verzi GG jsi měl na starém a na novém PC? V posledních verzích je políčko pro výběr DB (může jich být více) tak jestli tam není zakopaný pes (třeba stačí přepnout z defaultní na tu zkopírovanou).
Ahojky,
Podívej se kdyz mas otevrený GG dole ve stavovém rádku je zobrazena cesta,kde más datový adresár. Más databázi v nem. Radeji prekopíruj celý datadir ze starého do GG do nového jak uz radí S474N.
Ahoj budu řešit obdobný problém. Je možné přenést celou složku geogetu a pak ji nadále, bez jakýchkoliv problému používat. Mám zcela novou verzi, Používám Gasp od Satana:)