Přepínání map v Garmin Vista HCx

Mám dotaz. Mohu nahrát do Visty HCx dvě mapy například topo czech a atlas? Pokud ano, jak je pak přepínat?
Předem děkuji

Do Visty HCx jde nahrát map, kolik pobere karta. Dají se přepínat (respektive zapínat a vypínat) takto: Zobrazuje se mi mapa kde jsem > tlačítko menu > Nastaveni mapy > Mapa - informace > a tady si zaskrtnete, ktere mapy chcete zobrazovat a ktere ne. Ma to jenom jeden nedostatek, a to sice ze pokud chcete vypnout celou topo czech, musite kliknout na cca 80 souboru. Ale pujde to.

Ale houbeles :slight_smile: Když si v té rolovací nabídce s jednotlivými oblastmi ještě jednou zmáčkneš Menu (levé spodní tlačítko), tak tam máš možnost volby zapnout/vypnout celé mapové sady, jako třeba TOPO Czech, Atlas Czech atd., podle toho co tam máš za mapy… :wink:

Ahoj, tak cely nateseny, ze to jde nahral jsem dalsi mapu, jenze ouvej zmizela ta predchozi a zobrazovala se zas jen ta nyni nahrana. Nevim jestli mam spravny postup. Nejprve zobrazim mapu v Mapsource dam prenest do zarizeni a ta se mi tam zobrazi, po te ale zobrazim dalsi mapu a zase ji necham prenest do zarizeni ta mi, ale tu predchozi mapu smaze. Diky za odpoved

Musíš nahrávat obě najednou. Mapsource vždycky původní smaže.

edit: Zobrazíš si jednu mapu, vybereš mapové části. Zobrazíš si druhou mapu a vybereš mapové části. Pak teprv odešleš do přístroje.

Tak super, opravdu to funguje. Chtel bych vsem podekovat za poskytnute rady.:slight_smile:

hola lidi,koupil jsem si Garmin Vistu HCx a dostal jsem k tomu na microkarte mapu TOPO czech a jinak GPS ma nejakou zakladni mapu. Vse dobre fungovalo, ale pak jsem zacal kuchat do mapsource, kdyz jsem dal prijmout data z GPS, tak v pocitaci jsem mel mapu TOPO czech, to byla parada…pak jsem zkusil odeslat data do GPS a ejhle, uz na microkarte neni TOPO czech. co s tim? jak opet dostanu na tu mickrokartu mapu TOPO czech? dik za rradu:(

ja se zblaznim,ty mapy jsem uz nejak dostal zpet do tej karty, mel jsem tam jen TOPO czech, pak jsem je prehral Atlas CZECH a abych tam mohl mit obe dve, tak je musim poslat zaraz,jenze mi to pise: vase zarizeni neobsahuje dostatecnou pamet.pokud vase GPS pouziva datovou kartu,zkontroluj te,zdali je radne zasunuta. - zasunuta je a zdarne, ale nejde mi jak prijimat, tak odesilat. nevite nekdo,cim to je?

Tak prave proto mam staryho legenda s maunfildackou mapou, abych nemusel resit bordel na karte a vymazani map a kdejaky slozitosti u novejch pristroju.

no jo no,ale ja to potrebuji vyresit, kazdy zacatek je tezky ne?

Zkus v nastaveni GPS nastavit pripojeni jako USB jednotku a uvidis co mas na karte a kolik tam mas mista. Nevim jaky davaj standartne karty, ale jestli je to 128MB, tak se tam tyhle 2 mapy myslím nevlezou