Zdravím všechny, chtěla bych vás zkušenější poprosit, jestli byste mi nepomohli s převodem GPS souřednic, který mám z www.mapy.cz na souřadnice, který můžu zadat do GPSky (ve formátu pro geocaching)
Ač je převod, jak říkáte, jednoduchý, pokud jde o mapy.cz, netřeba se tím vůbec zabývat. Stačí kliknout na řádek se souřadnicemi, čímž se vám souřadnice přepočítají Je to užitečná funkce, která ovšem není z hlediska uživatelského rozhraní nijak označená a tedy o ni skoro nikdo neví…
Ovšem novou verzí mě naštvali, na starou jsem si vytvořil fungující bookmarklet, který je teď k ničemu
Tak to mě nenapadlo, díky za upozornění. A v nové verzi mě štve ten pravý panel, co bych ho chtěl mít implicitně vypnutý, a ono to nejde.
A kdyby se ta naklikaná trasa dala uložit jako GPX ve formátu garminí stopy nebo trasy, taky bych se nezlobil.
Je to z policejního protokolu. Bohužel to není poprvé co je to takto zadáno a nelze mi ověřit místo, které souřadnice označují, protože to nejsem schopná převést
<span style="font-size:18px;"><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.geocaching.cz/topic/27731-p%C5%99evod-sou%C5%99adnic-z-s-jtsk-do-wgs84/'>Převod souřadnic z s-jtsk do WGS84</a></span>