Ahoj, mám problém, ještě do nedávna jsem se nacházela v týmu, jenže jak to tak bývá, tým se rozpadl… ted jsem si zařídila svůj vlastní profil, jenže je mi líto tech predešlých keší, které jsme lovili spolu a chci se zeptat, jestli někdo neví, jestli bych si je nějak mohla přepsat k sobě. Moc díky B)
Znuvu si je všechny zalogovat s infem, že jsi se oddelila od teamu.
Mám nějaké bookmark listy archívovaných keší a když se na nich cokoli šustne, přijde mi mail. A těch mailů od nových nicků z rozštípaných teamů je opravdu hodně. Víc, než nových nálezců… ![]()
docela mozna nekde existuje i programek na hromadne logovani cachi B)
enjoy B)
fermen.cz:
takže myslíš každý bodíček zvlášť zalogovat i se správnými datumy a místo logu napsat, že jsme se rozpadli? Nejsem v tom zběhlá, tohle zatím vždy obstarával můj geokolega… Díky ![]()
Ano, přesně tak… bud takto a zcela korektně, nebo někde pohledat automatický logger, který ti to zaloguje vše novu, ale to bude se stejným datem všecko.
Pokud to chceš co nejjednoduššeji, tak to zkus přes GeoGet.
Nastav si účet v GG na svůj starý tým, stáhni si nalezené keše přes Geojarry nebo si nech poslat PQ s vašimi nálezy. Buseš tak mít databázi nálezů ze starého týmu. Pak už jen zalogovat. Nejlépe hromadně přes filed notes. Někde na foru je makro od Osika, tam si přidáš "univerzání" text typu "oddělil jsem se od týmu XY" a pak hromadně zaloguješ. Buseš mít zalogováno s datem (případně i hodinou) jako u starého týmu.
weri:
děkuji za radu, ale jsem v tomhle trochu analfabet, mohl bys mi prosím poradit jak přesněji na to? děkuji ![]()
A co třeba ještě trochu pohledat na fóru a nebo zaběhnout na event…
Vranicka: jaky byl puvodni nick?
O Geogetu bylo napsáno toho tolik, že by to vydalo na celkem tlustou encyklopedii. Mrkni na ofiko stránku Geogetu.
Stáhni si Geoget, zprovozni.
Pak je potřeba do databáze dostat nalezené keše z tévho starého týmu, máš několik možností:
a) bývalý tým měl Premium->nechám si poslat PQ s nalezenými kešemi
b) PM není, musím najít jinou altertivu, třeba pomocí GeoJarry (návod viz link nahoře)
Když už máš databázi s nálezy, pak "jen zalogovat". Použij třeba makro od Osika. Pokud budeš chtít vědět více o hromadmém logování, zkus dát do vyhledávání heslo "field notes" nebo "hromadné logování" a určitě narazíš na kopu užitečných návodů.
S474N:
původní byl Koulen Team
Vranicka: koukam, ze je PM. At ti vygeneruje MyFinds, ty me posli a ja ti to zpracuju. ![]()