Přesnost GPSmap 60CSx

Zdravím všechny,mám takový problém.Porovnával jsem přesnost nalezení cache GPSmap 60CSx a obyčejnou autonavigací Garmin 255 nuvi s dohranou mapou Topo Czech 3 a docela mne překvapilo,že autonavigace je daleko přesnější.Respektive autonavigace mne navede na cache naprosto přesně,ale GPSmap 60CSx s docela velkou odchylkou.Nevíte někdo, jestli nedělám náhodou někde chybu ( nastavení atd)? Moc dík

Záleží, co znamená "velká odchylka". Takhle těžko cokoliv soudit.
Stává se ti to takhle vždycky, nebo zatím jenom jednou? Žádná běžná navigace není 100% přesná dejme tomu na metr vždy a za jakýchkoliv podmínek.

Zatím pokaždé.Co se týká odchylky tak cca 5 m. Nemohu si pomoci,ale ta autonavigace je naprosto přesná.Opravdu nevím, jak je to možné.

Máš možnost to porovnat s jinou turistickou GPS? Nejlépe tou samou, zda není vada v zařízení.

Napiš nám sem verzi SW v GPS, hlavně u té 60CSx.

Přečti si něco o přesnosti běžných GPS, je to v řádu metrů. Souřadnice kešek taky nejsou přesné, jsou zaměřené stejnými GPS. Sečti si chybu při zaměření a vyhledání a zjistíš, že když tě GPS zavede přesně na keš, máš z pr..ele kliku :smiley:

ja bych zkusil tipnout svou obehranou pisnicku, ze by v tom mohl byt namoceny ten novy mediatecky chip :wink:

Jo, jenom aby nakonec nebyl i v tom Nüvi. :smiley: