přestaly mi chodit logy z mojí vlastní kešky

problém v podstatě popsán v subj. - přestaly mi mailem chodit logy. Přidání do watchlistu nepomůže, protože “As the owner of a cache, you already watch it” - jenomže ono to nefunguje. Každá rada dobrá. Dík

Chodi to bez problemu. Za vikend mi prislo 44 mailu z nasich kesi. Verim, ze ostatnim taky chodi. Zkus si proverit, zda ti tvuj mail funguje, spis bude chyba tam.

Mail je OK, všechny ostatní kešky i watchlisty chodí v pohodě, ale tahle jedna potvůrka prostě ne a ne…

Problém nalezen, zatím nevyřešen! Seznam.cz filtruje některé zprávy z GC jako spam, jiné bez problému pustí…

tak jukni do slozky spamu, tam najed na nejakej ten mail z GC a klikni na: Neni spam, mohlo by se to tim vyresit.

jen sem cetl topic a bylo mi jasny ktera bije… seznam.cz = taky me zacal prudit…

reseni je dat si do whitelistu (povolenych kontaktu)

http://email.seznam.cz/whitelistScreen?essionId=${.sessionId}

nastaveni, pokrocile, spam, povolene kontakty...

[email protected]
[email protected]

Díky za radu - BOHUŽEL NESTAČÍ V ADRESÁŘI SPAM KLIKNOUT NA MAIL Z GC.COM A OZNAČIT HO JAKO “NENÍ SPAM” - seznam.cz/email.cz ho příště může vyblokovat znovu - mně se to stalo už u dvou notifikací na nové cache.

To je problém celého boje se spamem :frowning:

Když ho spousta spadne do schránky, tak uživatelé frfňají …

Když tam nepadá, tak to občas sežere i nějakou požadovanou zprávu. A už se frfňá taky …

Nedá se zapnout, aby jen značkoval, ale nezahazoval?