Zdravím… asi to bude prkotina, ale zatím jsem to nikde nenašel… odkud se GG dozví, kde má hledat svůj datový adresář??
Aktuálně ho mám pod Documents and Settings/Data Aplikací… a kvůli té cestě mám známé problémy s Autostatem (resp. volaným GGStatem).
Pročel jsme registr nic takového jsem tam nenašel. V dřívějším příspěvku se řešil přesun GG na jiné PC a zmíněn geogetboot.ini ale tam nemám nikde na pc (jen geoget.ini ale ten je v samotném dat adresáři takže odtamtud si to pgm asi nezjišťuje…)
Jinou moznosti je spoustet GG s parametrem -d (napr. -d=c:/GeoGet/Data)
GG si v novem adresari vytvori novou (prazdnou) databazi a zkopiruje tam soubory z instalace (pokud v adresari nejsou). Potom je nutne provest upravu konfiguracnich souboru, doplnit scripty, ktere nejsou soucasti instalace (gj, autostat, …) a pripadne zkopirovat databazovy soubor z puvodniho umisteni.
Pouzivam takto 2 samostatne adresare, v jednom ma data pro CR a v druhem ruzne okolni staty. Nemam s tim problem.
Chyba byla skutecne v tom nazbu suboru, o5 jsme prohodil dve pismena… typo
No tak ted uz nabehne, akorat mi nejede geojarry… spusti se a jen cerna obrazovka po ca pul minute skonci…zkusil jsem ho cely smaznout z datoveho adresare a dat znovu… ale chova se tak porad.. jdu laborovat dal..