Přesun mezi databázemi

Zdravím,
předpokládám, že je to prkotina, na kterou je odpovězěno už tisíckrát na mnoha místech, ale já to prostě nikde nenašel.
Mám v GeoGetu mimo jiný dvě databáze - jednu s rozluštěnejma mysterkama a jednu s kešema, co bych chtěl navštívit, tzn. i s už vyluštěnejma mysterkama. Chtěl bych se zeptat, jestli je možnost přesunout keš mezi dvěma databázema, tzn. třeba v případě, že se z rozluštěný stane "to visit".
Předem dík

Je to mozne asi jedine pres export (doporucuju GPX Geogetu). Ale myslim, ze neni duvod mit rozlustene kese v jine databazi. Alespon ja je tedy mam vsechny v jedine databazi a neshledavam zadny problem.

Jak píše Gord, taky mě nenapadá důvod, proč mít keše ve dvou databázích, když nevyluštěný mysterky lze jednouše odfiltrovat, tak že si vylutěné/nevyluštěné mysterky přidám/odeberu. Na to jsou tam přesně ty funkce filtru přidat/odebrat k seznamu, označený [color=green]+[/color] a [color=red]-[/color] a vyberu jen ty s nebo bez final wpt
EDIT: Osobně si exportuju všecko do 60km od baráku, protože některý mysterky ani od stolu, bez návštěvy místa vyluštit nejdou…

Myslím, že když už to chce mít "oddělené", tak si může vytvořit TAG "chci navštívit" a pak vybrat vyhovuje/nevyhovuje.

2 Arne: Jo pravda, to mě nenapadlo, já to neřeším. To co navštívit zrovna nechci, tak tam nejdu a ty keše který mě nezajímají (hlavně ty ve městě - v Brně třeba BMG, nebo pizza na České) mám stejně na blacklistu. Hlavně si výlety plánuju podle mapy v geokuku, takže přesně dopředu vím který krabky chci odlovit…

<ot>proc pizzu na cesky na blacklistu? sem tam asi pred rokem byl a uplne v poho.. a i tu pizzu tam maj dobrou :)</ot>

Asi tak, co mě zaujalo, to si označím tagem, filtr na vyluštěné mysterky má GG přednastavený, není co řešit. Oddělenou databázi používám ve dvou případech - na testy a na zahraniční dovolenou, pokud si stahuju velkou oblast a vím, že se tam jen tak nevrátím. Po návratu nahraju nálezy do hlavní db a tu dovolenkovou smažu.
Jo a pokud jedu někam po okolí, beru si v PocketDrake s sebou komplet všechno :slight_smile:

Já mám v oddělených databázích ještě waymarky a databázi CZUG.

Díky za odpovědi. Každej v tom má jinej systém a já asi zrovna ten nejhorší :slight_smile: Ono je to tim, že se v GG ještě tak úplně neorientuju, přijde mi pro mě jako pro začátečníka složitej, ale postupně se učim jak co funguje. Doteď jsem ho používal vlastně jen kvůli statistikám a občas jsem uložil nějakou vyluštěnou mysterku, protože jsem lovil s mobilem a c:geo, tzn. nepotřeboval jsem třeba vytvářet gpx. Teď, když jsem si pořídil Oregona, budu si asi muset konečně přečíst návod a začít GG používat tak, jak se má

No já si chci udělat oddělenou databázi pro prvorepublikový opevnění, s tím, že bych si pak bunkry exportoval úplně bokem a to jen v případě, že se budu pohybovat někde v okolí. Kdy se k tomu ale dostanu, tak to je ve hvězdách. Exportní makro pro převod z excelu do GPX už někde mám, teď už jen naplnit ten excel…

<ot> 2 mikrom: Jenže to není pizza, ale nějaká buchta. S pizzou to nemá krom názvu nic společnýho, navíc já městský keše v Brně nehledám. Ještě jsem tak ochoten udělat vyjímky u míst z dětství nebo třeba na Špilasu, nebo ještě max. ty u arch. zajímavých budov nebo památných stromů, tím to ale končí…</ot>