To jsem blázen, jak je to možné. Uvidíme, zda Pepu napadne proč tomu tak je. Mailovka plná není, ani gc.cz nijak neignoruje, nepadá to ani do spamu, v nastavení zpráv mám taky notifikace zapnuté…
Mi to chodi OK.
Nalezen problem
Nevím jestli to souvisí s přesunem serveru, ale nějak mi nechce fungovat nahrávání obrázků na wiki
[color=red]Soubor se zámkem pro „mwstore://local-backend/local-public/2/2b“ nelze otevřít.
Soubor se zámkem pro „mwstore://local-backend/local-public/2/2b/Geotour-no.gif“ nelze otevřít. [/color]
(podle seznamu načtených souborů byl poslední nový obrázek nahrán 8. dubna, takže ještě před přesunem).
Šlo by se podívat v čem je problém?
už by to mělo fungovat
Netuším, zda by to mohlo mít nějakou souvislost, ale momentálně nemohu přidávat na Geowiki žádné informace.
Dělám vše stejně jako dřív, ale nejsem prý přihlášený.
Přitom dříve (cca 6 týdnů zpět) stačilo být přihlášený na www.geocaching.cz a na Geowiki jsem mohl bez problémů "pracovat".
Nebo je problém někde jinde?
Zkus se odhlasit a prihlasit tady.
Pokud to nezabere, musis se prihlasit tam. Heslo stejne, uzivatelske jmeno 9943-Marazd.
Díky.
Odhlásit a přihlásit "tady" jsem zkoušel, stejně tak přihlásit "tam", ale jako uživatelské jméno jsem používal Marazd.
Varianta 9943-Marazd mě opravdu nenapadla.
Jestli koukám dobře tak aktuálně nefunguje načítání z RSS zdrojů v sekci články odjinud. Nevím zda to souvisí s přesunem nebo už to nejede nějakou dobu?
Asi od vcera nefunguje globalni RSS ani generator RSS.
Tak to by se v tom přihlašovacím okně mělo napsat, že je nutno použít takovýto tvar loginu.