Musím to udělat a vůbec z toho nemám radost. Počínaje dnem 21.11.2009 jsem všechny své keše, mimo earthkeší a šesti keší společných v sérii Amber, převedl pouze pro PM.
Nic moc od tohoto kroku si neslibuji, možná jen trochu doufám, že se něco změní. Už více jak půl roku přemýšlím, co se to děje: vyrabované keše, krabice po měsíci zničená, keš volně ložená, neschovaná atd. Nemám čas a hlavně nemám chuť neustále opravovat a doplňovat keše proto, že je někdo bere jako věc, se kterou si může dělat co chce. Proto jsem zvolil tuto variantu a pokud se něco nezmění, nabídnu svoje keše k adopci a nebo je archivuji.
Je to smutné, mohu si jen povzdychnout, že v roce 2006 jsem keše zakládal pro radost druhých, ale teď nemám sílu je dále udržovat a natož zakládat. V poslední době se vyrojilo hodně nových rádobykačerů a to nemluvím o rychlolovcích bodů, kteří se mi ze srdce hnusí.
Při svých cestách za kešema vidím moc často v jakém jsou stavu a to vážně nemusím.
Takže mne klidně můžete pranýřovat, pouze oznamuji, diskutovat nebudu, nebudu se obhajovat, je to a bude to, tak jak to je.
Ještě dopisuji: omlouvám se všem slušným kačerům s BM, ale jsou určitě lepší keše než moje, tak určitě najdou tu svou, dále pak upozorňuji, že nejsem agentem Groundspeeku, abych stáhl někoho o peníze
já o svém názoru taky nechci diskutovat,ale pochybuji že se tímto krokem něco změní.Jen už si je nebudu moct odlovit,protože PM je pro mě zbytečné vyhazuvání peněz a zbytečnej stres až by mi to začalo pípat.
Vypadá to jako další případ podzimní geodepky ![]()
Asi nečetl tu debatu, jak jen PM ničí keše, že BM to nedělají …
Správně měl udělat tu keš BM only.
A zrovna jsem si říkal, že si tu NOC konečně půjdu udělat :D:D:D
Tak toto by neměl být problém. Jako PM ti mohu dělat doprovod. Platbu preferuji v Euro a na finálku vezmi s sebou nějakou tu lahev šampaňského.
Samozřejmě nás přivezeš a po použití zase odvezeš domů.
![]()
A tímto končím v tomto vlákně, abych neznevažoval Galdrovo rozhodnutí.
Aha, krome Amberu, na prvni pohled jsem se lekl, ze jsme te pri jeho odlovu minuly vikend necim nakrkli (a to by ti stejne nebylo nic platne, kdyz jsme PM).
Budiz, je to tvoje rozhodnuti, i kdyz mi to prijde jak gesto od Jarryho.
jen tech.dotaz, sám mám PM, ale:
co když kód keše vykecám někumu s BM? tak se na ni dostane a zaloguje ji? nebo je to ošetřeno aby si nezalogoval?
protože podobně se dá dostat i na archivované (logovat jsem je nezkoušel)
Uz vidim ty vychytavky…
Deset radobykaceru se slozi, poridi si jeden PM ucet a nakonec tyhle kesky budou likvidovat cilene.
Uz to neni to co bejvalo.
Cau na Svahovy.
pro KaMo_cz: ne, wp stejne u ownera vidis, ale pokud se prihlasis uctem BM, tak neuvidis souradnice.
Proč je většina příspěvků moderována?
Prosím jen o jedno:
zajímalo by mě, jaký úspěch tento tvůj pokus bude mít, zda se to zlepší, jak klesne návštěvnost apod. Můžeš sem časem toto info dodat? Díky!
Řešilo se to na fóru už mnohokrát.
PM pošle BM link na zalogování a BM si cache normálně zaloguje.
Je to naprosto "legální".