Ahoj,
odvezla jsem z Drazdan TB, ktery chce putovat po mestech Nemecka, kontaktovala jsem ownera a potřwbuji jej dostat zpatky nekam do Nemecka, nemate nekdo cestu? Ja se tam do konce ledna nedostanu:(
Diky
Ahoj,
odvezla jsem z Drazdan TB, ktery chce putovat po mestech Nemecka, kontaktovala jsem ownera a potřwbuji jej dostat zpatky nekam do Nemecka, nemate nekdo cestu? Ja se tam do konce ledna nedostanu:(
Diky
Mohu po skořápkách šoupnout do Plzně… pak je šance větší…
Diky, jestli se nenajde nikdo kdo by tam jel primo, tak na Skorapkach predam.
Příbuzní tu budou nejspíše 25.12. Takže možnost odeslat do Stuttgartu a okolí.
pokud ho dáš Mirotirovi, tak ten ho může předat zase nám a my ho vezmeme někam do německa ![]()
Opet se hlasim, ve finale jsem ho tam chtela odvest sama, kvuli technickemu problemu se mi nepodarilo jej dovest na skorapky, ale kvuli snehu do Nemecka nejedu.
Takze kdo by mohl odvest TB nekam do Nemecka? Predani v Pze.
Opět platí že ho posunu do Plzně a tady se jistě najde někdo, kdo jede do Německa… v Praze budu v pátek na geopotlachu se Samsonem…
Ahoj, jezdím do Německa 2x týdně z Brna. Nejdříve dnes večer.. Tel: 603338081
Jedu do německa (směr Hanover) 29.1.2009 a jsem z Prahy.
Muze se mi ozvat nekdo, kdo si jej vzal na Geopotlachu? Porad tam visi tak si nejsem jista, jestli je skutecne na ceste do Nemecka..Diky
Našel jsem jeden TB, který se vynořil na světlo po třech letech a chce se vrátit domů do jedné konkrétní keše v Regensburgu. Protože byl tak dlouho ztracený, rád bych k tomu přispěl, ale do Německa cestu nemám. Kdyby ho někdo chtěl přiblížit k cíli, TB je nyní u mne v Praze - Stodůlkách.