Přidání vlastních keší

Poradte prosim jak dostanu do GC.com statistiku vlastních keší,v GG se mi zobrazí ale tam ne,už fakt nevim co s tim..dík

Stáhni si balík GASP a postupuj podle návodu…

… proč zakládáš další vlákno, když už v jednom stejném diskutuješ? :@

Pouzij kompletni postup co mam v podpisu a odkazuje na GASP.

Kompletní postup používám,GG jsem rozchodil podle návodu-funguje,statistiky nalezených keší jsou na GC.com v pořádku..ale proč tam nedostanu statistiku vlastních keší?V GG je mám(fialový),procházel jsem tady různý vlákna,někde jsem se dočetl že se mají v GgStatTemplate.cz u vl.keší smazat # což taky nepomohlo.Omlouvám se že stále otravuju ale v tomhle jsem fakt lama takže nějaká polopatická rada by mi fakt bodla.Díky

On je tak velkej problem si precist dokumentaci GgStatu?

Problem to není ale hold každý není chytrý jako ty,díky za vyčerpávající radu ktera mě sice nepomůže ale když lepší nemáš..

Myslím, že v návodu je docela přehledně popsáno, co a jak nastavit v template a stejně tak je to i v GASPu… Zkus sem dát ten tvůj template…

Ono se ti tezko radi, kdyz jedina relevantni informace, kterou jsi sem napsal, je, ze ti to nechodi. Proto ty obecne rady. A abys nerekl, tak taky pridam neco obecneho. Pokud se ti to nechova podle ocekavani, tak obvykle byva problem nekde tady (bez naroku na poradi):

1. chybne nastaveny template
  2. pouzivas jiny template nez jsi upravil a nez si myslis
  3. vypni v autostatu (pouzivas ho? ani to jsi nenapsal, takze se muzeme jen dohadovat, jak statitiky spousis) silent mod a pozoruj, co kde divneho hlasi
  4. pokud pozadujes radu na foru, snaz se popsat conejpdrobneji problem a co delas

Používám template GgStatTemplate.cz,silent mod jsem vypnutý měl ale nic zvláštního jsem nezpozoroval.Jediný co mě napadá by mohl být špatně nastavený template,nastavoval jsem ho podle rad tady na foru,prd tomu rozumím takže chyba tam být může.Přidám ho do příloh jeslti bude někdo ochotný to zkouknout.Podotýkám že statistiky nalezených keší se zobrazují v pořádku,u založených je stále 0.Díky

Aha, uz to vidim. To je taky klasika. Kesku jsi sice zalozil, ale nemas tam sebe, nybrz Wert69 Team. Takze budes muset pouzit prikaz MYCACHESOWNER (viz dokumentace). (Kdybys mel svuj profil zde propojen s profilem na gc.com, taky bychom to meli jednodussi.)

Tak tohle taky nefungovalo ale posloužilo to k nakopnutí správným směrem.Změnil jsem jméno autora kešky a zadařilo se.Taková blbost a trápím se tím tejden,takže velké DÍKY.

Tak jestli pomohla zmena autora, tak musel pomoci i prikaz MYCACHESOWNER. Pokud nepomohl, pouzil jsi jej spatne. Tydenni trapeni by sis usetril, kdyby sis dal vyhledat tento problem (treba ve vlaknu ggstat). V ruznych forech se to resilo urcite tak nejmene petkrat.