pridani zahranicnich cahi do seznamu

ahoj, vratila jsem se ze zahranici a rada bych si do seznamu cachi co jsem nasla v zahranici a nazaklade toho vygenerovala statistiky. ulozim pres explorer ale kdzy to chci importovat tak pise: ze nelze otevrit a ze system nemuze nalezt uvedeny soubor. nemam zatim moc zkusenosti a tak se obracim sem, zda nekdo uz neresil podobny problem, diky moc.

kdo (co, ktery program) to pise a v jake fazi? cos ulozila pres explorer?

Pokud ukladas listing kese, pak si dej pozor, abys to ukladala jako "Webová stránka, pouze HTML".

jedna se o geoget, a ukladam listing cache do pocitace a pak importuji do geogetu

Webová stránka, pouze HTML - tak to jsem zkontrolovala to mam, zkousela jsem ukladat i jine z cech a ty dobry, ale tyhle ze spanelska co mam mam jich teda jen 6, primo z katalanska, ale ty hlasej tu chybu - diky za pomoc

posli odkaz na nejakou konkretni kesku, ktera ti dela problem.

to je jedna z tech 6 :slight_smile: … nevim proc to nejde, ceske mi jdou, jine zeme jsem nezkousela, jedine jestli nemam nekde neco v tom geogetu spatne nastavene :frowning:
kazdopadne moc diky za pomoc

Tak jsem si tuhle kesku ulozil a naprosto hladce a bez problemu se mi naimportovala. Pouzivas skutecne posledni Geoget (2.1.13)? Upravdu to mas ulozene spravne?

geoget nejnovejsi verze, ulozene to podle me spravne mam, jelikoz ceske mi pridavat jdou a tyhle spanelske ne … ja nejsem moc expert, a tak mozna se hloupe zeptam … nemuzu mit nekde nastavene, ze mi to treba generuje jen ceske kesky a na zahranicni to nechce reagovat? moc dik

Já to dělám tak, že si stahnu LOC soubor a tím si vytvořím položku s keší v GG. Pak stáhnu listingy přímo z GG. Na Drážďany to fungovalo.

diky za pomoc uz to jde, chtelo to jen pozmenit nazev, a diky take Jecminkovi s kterym jsme to vcera vykoumali.