Přidávání bodů do Garmin eTrex Vista

Zdravím,
zrovna jsem si koupil datový kabel k mému stařečkovi eTrex Vista a zajímalo by mě, jestli se nedají nějak jednodušše stáhnout data z geocaching.com. Například nějaká část databáze keší nebo tak něco. Jde mi o to, že bych si rád do GPS přidal cache v okolí, ale nechce se mi je tam zadávat ručně :-/

Díky :slight_smile:
P.

skrysotlac. stazene gpx pak otevres v mapsource nebo easygps a posles do visty.

cacheprinter.bubbles.sk

Supr, děkuju moc! :slight_smile:

P.

Nebo Skryšotlač, stažená data vyexportuieš do XML a naimportuješ do GeoGetu. Tam si pak můžeš spravovat i databázi poznámek a nálezů …
A selektivní export do GPX umí i GeoGet

No, bohužel můj stařeček neumí poznámky (teda aspoň myslim), takže to se mě netýká :slight_smile: Ale skýšotlač je dobrý :slight_smile:

Tak jsem zkoušel Skrýšotlač a nedaří se mi načíst víc jak 32 nebo 36 keší. Nechal jsem to i přes noc, ale stále načítal 32/120 :frowning: Nevíte co s tím?

To jsi trosku jen nepochopil. Ty poznamky si delas v pocitaci. V pocitaci si udrzujes databazi bodu, delas si k ni poznamky a muzes si pridavat vlastni body (treba vylustene souradnice u Mysterek). A pak si podle nejakych kriterii vyexportujes ty body, ktere te zajimaji, a naladujes je do GPS.

Jo tak, aha, tak díky :slight_smile: Akorát mám problém s tím skrýšotlačem…