Přídavná anténa MAG GN 2010

Nevíte někdo kde sehnat přídavnou anténu na tuto navigaci? Oficiální stránky výrobce nemá, tak nevím kde ji koupit. A na stránkách prodejce žádný info o konektoru na připojení nic není.
To je ona:

Už ji docela dlouho a úspěšně na Geocaching používám ale někdy mám v lese docela na nic signál.
Díky za každou radu.

A má tedy na přídavnou anténku vůbec konektor? (Má má na sobě fyzicky jiný konektor než USB a jack na audio výstup?) Pokud jo, zkus ho popsat nebo vyfotit.

Nechci moc prudit, ale v tom popisu se o žádném konektoru pro externí anténu nepíše…

EDIT: Sice prodejci specifikace od sebe dost často "opisují", ale i na dalších e-shopech o tom konektoru není ani slovo… Maximálně USB, jack na sluchátka a slot pro paměťovou kartu.

http://www.suntech.cz/produkt/67887/MAG-GN-2010-Navigation-System-GPS-navigace-iGo.htm

• External N/A :frowning:

To já vím, konektor na zadní straně je ale nevím co je to zač, vyfotil jsem ho ale nepůjde tam nic poznat detail je roznazanej. Musím si koupit pořádnej foťák. Kámoš má MIO a má tam stejnej…

No je to docela vtipný. Na stránkách výrobce maj pod položkou Internal antenna uvedeno

1. Embedded type
  2. Connector for extend antenna
    A v políčku external antenna maj "N/A"
    Tak to teda nevim, co si o tom myslet. :smiley: Podrobnej manuál pro 2010 samozřejmě na netu nemaj, narozdíl od jiných typů, kde externí anténa je uvedená. To je zas výrobce.:|:(
    Možná zkus nějakou anténu pro Mio, ale raděj bych nejdřív zkoušel a pak až kupoval.

Já sháním anténu na Mio H610, ale zatím jsem na netu našel jen anténu na střechu auta. A tu sebou nosit nehodlám. Nevíte někdo o něčem menším?