prihlaseni na GC pres Operu

Ahoj, urcite to bude nejaka banalita, ale nejsem s to na to prijit…muj problem je nasledujici: koupil jsem MT SE K750i, stahl a nainstaloval do nej Operu, lec pri pokusu o prihlaseni na GC.com se mi sice uvodni stranka nacte, ale po zadani Username a Password(u) telefon zahlasi “Zpracovavam” a nasledne opet zobrazi uvodni stranku pro neprihlaseneho uzivatele… Doufam, ze to je z meho zmateneho popisu alespon trochu jasne… Pokud by nekdo nahodou vedel, v cem je zakopany nejlepsi pritel cloveka, budu rad, kdyz se podeli o informace. Dekuji M.

Ten problém mám i já. Ale až teď - normálně to fungovalo. Myslím že to souvisí se změnami na gc.com. Používám teď v Opeře - wap.geocaching.com, ale je to nic moc. A nebo javu Handy geocaching.

Ahoj, me prihlasovani pres mobil neslo skoro cely vikend - patek, sobotu se mi nepovedlo prihlasit ani pres Operu na symbianu, ani pres Operu mini, ani pres Handy Geocaching, proste to neslo. V sobotu k veceru se to najednou povedlo. Uz jsem si myslel, ze je chyba na mem prijimaci ale asi ne, jak to vidim. Samozrejme to neslo, kdyz jsem to nejvic potreboval :o((

Mě to přes Operu mini nejde pořád.[:(]

Taky mi to nejede a nešlo to už v pátek, ale na nápovědu jsem se dostal, souřadnice jsem už měl v GPSce.

Ahoj, já jsem na tom stejně, Opera nejde ani na přes PocketPC. Ostatní prohlížeče tam fungují - IE a Minimo. 

Stejny problem - Opera mini, zadne prihlaseni [:(]. Mozna by to nejaky prispevatel do for na GC.com mohl nadhodit jako chybku, jelikoz predtim to normalne slo - nevim tedy, proc ten proces logovani upravovali, ach jo…

Tak mě to nechalo na holičkách, když jsem se těšil, jak na druhém konci republiky najdu jednu, dvě pixličky, doposud jsem podle toho hledal bez problémů i multiny, teď abych zase vytáhl tiskárnu [:'(] , nevíte někdo co s tím?

Používal jsem aplikaci web n walk, co bych mohl místo toho nainstalovat do nokie, aby mi to fungovalo? 

Zkus Handy geocaching.

Nešlo mi to ani s handygeocaching, což se vyřešilo novou verzí této prima aplikace, ale přesto bych chtěl, aby fungovala i ta opera (web n walk), zobrazuje to i případné obrázky v listingu, což je občas potřeba.

Teď si uvědomuju, že mi v úterý nešlo na PDA přes operu se přihlásit, musel jsem logovat přes IE. Podnět jsem napsal do fóra na GC.com, Can't log in with Opera for PDA/Opera mini - Website - Geocaching Forums

v nedeli mi taky opera mini nesla prihlasit :frowning: nicmene sem to pak zkousel i na pc a tam mi to take neslo, az na ponekolikaty pokus :frowning: asi americani moc kesovali a moc zapisovali :slight_smile:

Tak u mě stačilo v Opeře 8.65 na PPC vypnout Javaskript a přihlašování funguje O.K.

nejsem si jistý, ale u opery mini v. 3.1 toto není možné. P0řihlašování mi přes operu mini nefunguje už dlouho.

Tak tak, OperaMini verze 3 přihlášení na GC.com nepodporuje-při přihlašování odesílá GC.com moc dlouhou adresu, kterou nejni OM schopna přelouskat. Řešením problému je nainstalovat si betaverzi opery 4, tam všechno chodí bez problémů…

Jenomže já potřebuju operu mini, myslím že klasickou operu by mi t-mobile vesele účtoval co se datových přenosů týká.

Použij operu 4 mini beta, taky jsem u T-mobile a v pohodě.
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?textart=1&article=1115924

A nebo operu mini 4 beta2.
http://www.operamini.com/beta/
Na obou se bez problémů přihlašuju.B)

Hola, mám to vyzkoušeno. U t-mobile je opera mini fakt zadarmo (u zvýhodnění surf&mail nebo tak nějak za 100/měsíčně) a to i poslední verze. Nechal jsem si poslat výpis a je to tak. U ostatních aplikací se platí podle stažených dat. Používám ji pořád a přihlásit se nejde jenom kyž je na GC.com nějaký binec.

Opera mini beta2 mi bohužel nejde na pda rozchodit.