Nedavno jsem prisel na trik, jak rozumne vytisknout z GEOCACHING.COM celou cache stranku vcetne vsech logu. Mozna nosim drivi do lesa nebo objevuji Ameriku, ale treba se to nekomu hodi. Nuze tedy: na prislusne cache strance zvolite Make this page print-friendly (no logs). Dotycna stranka se otevre v novem okne. Zde kliknete na Make this page print-friendly (show 5 logs). Az sem je postup standartni. Trik spociva v tom , ze na teto strance s peti logy provedete v radku s adresou stranky nasledujici upravu na konci adresy kde se vyskytuje zhruba toto: log=y&numlogs=5&decrypt=
Zde vymazte: &numlogs=5 a stisknete Enter.
To je dobrý… To se mi líbí :)) Hned si tak upravim odkazy na moje keše.
Jo kdyby někdo z vás věděl, jak obejít to zbytečné stiskutí SEEK> při hledání keší podle země, to by taky bylo užitečný.
Print friendly je super vec, akorat kdyz se toho tiskne vic tak se clovek uklika
Skoda ze tam nejsou obrazky, aspon male nahledy, to uz by pak nemelo chybu..
No a klikani na SEEK bych taky rad obesel, ale zda se, ze to asi jednoduse nepujde..![]()
cauoni pouzivaju metodu POST, ale myslim, ze by sa to podarilo nejako okaslat.ja mam inu vec, ak pouzivate niekto Mozilla Firefox, vyrobil som pre nu searchovaci plugin.