pripravovaný event na Trutnovsku- spolupráce

O příštích letních prázdninách (2008) Bych chtěl uspořádat nějaký event na
na trutnovsku, nejlépe trutnov a smerěm k Peci pod sněžkou nechtěl by se někdo spolupodílet na ordanozaci ? respektive řečeno jestli o tom někdo už taky neuvažoval a něco podobného neplánuje že bychom se mohli dohodnout:)

No a co by si si jako představoval??Rád pomůžu, pokud to bude v mích silách, jsem ze špindlu…mimochodem je ti opravdu 13, jak uvádíš??:stuck_out_tongue:

predstavoval bych si spíš event ve formě nějaké výpravy popř. závodu ano je mi opravdu13:)

Ale takovej event, to je hromada práce s organizací atd…musíš vymyslet cco,kde,jak, a proč?:p…Jak sem psa rád ti s čímkoli pomůžu, ale zhodnoť si to, jestli se na to opravdu cítíš:-)…přeci jenom ve 13 letech pořádat event, to už musíš mít kuráž.

Rad se zapojim. Kdyby te napadlo neco konkretniho tak napis. Urcite by se z meho okoli nasli aspon tri kaceri. Na Trutnovsku neexistuje zadna komunita, takze tomu fandim.

Za Babky z Trutnova zdravi David, 16 let :smiley:

Souhlasim… je tu kolem málo cacherů:(

Uděláme takovej ,kinder event":p..i když od vás tam máte i starší ročníky ne?:wink:

Sem rád, že sem objevil dva cachery, který sou v pubertálnim věku, jako já, což mě docela překvapilo(příjemně):p, vzhledem k tomu, že za ten rok sem se nepřímo setkal jen s pár takovíma a ted najednou dva a v mim okolí:-)

Event na piskovisti. Hrabat vykopavat poklady.

Taky bych se zapojil. bydlím v Horním Maršově.

Nemáš přezdívku Jondy??

Jondy je z Vrchlabi (?). Tenhle Jonas je Jonas :wink:

Hele, kluci - jestli na tom vasem zavode/eventu bude pivo, tak klidne prijedu… Hlavne nezapomente na to, ze event musi bejt pripravenej a publikovanej minimalne 14 dni pred datem konani - radsi vic, aby si toho lidi vsimli. Pokud budete potrebovat marketingovou podporu, tak se ozvete pres profil na gc.com :wink: