Přizná se někdo?

to musel být trotl, co jede kam ho vede navigace a nekouká na cestu..nebo bych to typoval i na kačera, co jel třeba na FTF nejkratší cestou..u nás to vypadalo podobně,ale stačilo si zajet dva km navíc a jelo se po čisté silnici, bo po ní jezdí bus..

Hezky pribeh:D Sem tam se o takovych ridicich pise:D

:))))))))))))))

Musím tedy říci za sebe, že mě také navigace jednou blbě navedla, ale pak vyhrál zdraví rozum blondýnky :smiley:

zdraví rozum koukám :smiley:
ji navigace jsou potvory,chce to používat i to co jemezi ušima..s osobákem to ještě jde,ale s něčim větším?
člověk se pak otáčí v lese,přes příkop…a stačí se jen zakecat po telefonu, zadívat na fil či se jen zamyslet :smiley: :smiley:

Zakecat se po telefonu, zadívat na film, za něčím větším… Tak to zní taky moc hezky…
To mi připomíná jednoho, ten ještě vozil samolepku, tuším, že Tiráci jsou chlapáci…
Ale co jak zpívá Fanánek, na cestě je chlapům smutno… B)

zdraví- je to znát :D:D:D:D:D:D:D

Místo znám a navigace mě tam občas snaží zatáhnout taky, ale okolí znám jak svoje boty. Ale večer ve fujavici v tomto kraji se mu ani nedivím.

Takové týpky mám obzvlášť rád. Vlastní blbostí se dostanou do průseru a pak kolem nich musí skákat spousta lidí, kteří by byli užiteční někde úplně jinde. Doufám, že alespoň dostal flastr za zbytečný výjezd.:@

A ja mam zase rad typky, kteri rvou o cizi blbosti - a vzdycky vsechno v zivote udelali spravne a chytre. :wink:

Zlata slova, pane kolego, zlata slova.