Příznak: Business suit allowed

Mám jen takové drobné postesknutí, nápad, inspiraci… Nevím jak ostatní, ale já občas lovím cache na služebních cestách. Když jedu kolem a nejde třeba o dlouhou multicache nebo záležitost s pěti hvězdičkami, zastavím, na čtvrt hodiny zmizím, odlovím a jedu dál.

Každý si ale dokáže představit, jak vypadá světlá košile, když ji cacher protáhne houštím. Co udělá s vyleštěnými polobotkami kaluž nebo rozmočené bláto. Jak se projeví trny na svetru.

Zakladatel cache může vybrat mezi mnoha ikonkami. Mezi nimi je třeba určitě často využívaná “Pozor na zapomenuté miny” (oprava: opuštěné doly). Zatím ale neexistuje žádný příznak, který by indikoval, že se člověk po nalezení cache nevrátí jako prase.

Já bych takovou ikonku rozhodně ocenil. Jsem sám?

Urcite nejsi sam :wink: zrovna si planuju, co bych mohl ulovit na zitrejsi sluzebce :slight_smile: Nastesti nejedu v obleku.

Já si beru věci na převlečení :slight_smile:

S tema zapomenutyma minama, to jsi myslel vazne?

abandoned mines - zapomenutý důl, opuštěný lom apod.

No jo, chybička. ale uznejte, že pěkná :slight_smile:

Já se určitě připojuju. Víte, jak vypadá potom kostým??? Stejně mám v autě pořád věci na převlečení :wink:

Zrovna dneska, kdyz jsem prijizdel do Brna, tak jsem si vsimnul auta s prazskou znackou a u nej podivina v bile kosili a ve slipech s kalhotami na pul zerdi. Na strese auta mel cosi jako prerostly telefon, takze se s nejvetsi pravdepodobnosti jednalo o obchodniho cestujiciho - lovce krabicek :o)

Ja jsem taky pro radne znaceni. Jenom bych asi nepouzival ikonu pro “zapomenute miny” :o))), ale radeji “stroller accessible”, tj. dostupne s kocarkem do te doby, nez Groundspeak zavede neco jako “biz suit friendly”.
Bohuzel, nektera mista se promenuji tak rychle, ze to, co pri zalozeni kesky bylo vhodne pro kostymky a lodicky, je dnes odlovitelne pouze v protichemickem obleku s plynovou maskou a gumovkami.

No pokud groundspeaku o nasem prani nepovime, tezko nam neco podobneho zavede... ;)

Nevím, osobně se mě modifikace GC ikonek obecně známých jako dostupnost něčeho, na něco jiného dost nelíbí …co když na tu cache bude chtít jít podle ikonky rodina z kočárkem a po příchodu zjistí, že ani náhodou?
Rozhodně se to dá řešit i jinak, vlastní sadou ikonek a nebo používat jiné sady dostupné na webu a ty vkládat k listingu cache…jako příklad takové sady je třeba zde

zrovna tam je třeba ikonka pro bláto kolem kešky

Mud Mud!
Generated by The Selector

prave se tak stalo… uvidime, co odpovi