Priznejte se!!!

Na netu se objevil obrazek s haldou L&L krabicek… odkaz zmizel, ale AHA se priznal.. :wink:

Možná se nic nechystá a jsou to jen nakradené kešky Anti-Geocaching Teamu :slight_smile:

nevedel jsem, ze ma dachmh tak peknou sedacku :D:D:D

Radku ja bych rekl, ze je to toho kluka, jak se tu onehdy ptal, kde se ty nalovene kese meni za body. Jak je videt, tak uz si i jeho mama zvykla a nevyhazuje mu to. Nikdo mu tenrat neporadil kde je ustredi geocachingu, tak to strka pod gauc. :smiley:

Zdravím,

ta fotka je ode mne a JasnePaky. Připravovali jsme sérii Němčovice a Olešná - Užij si český venkov a když jsme připravovali fyzické krabičky a jejich obsah, nanosili jsme na haldu všechny krabičky, co jsme měli na různé kešky připravené. S fotkou jsme pak strašili kamaráda, který v dané oblasti žije a slíbil, že je všechny odloví jako FTF.

Cache zmíněné série jsou venku, takže pokud si chcete udělat o víkendu výlet do pěkné přírody na Rokycansku, jste zváni. BTW čeká se aktuálně na 11 FTF.

tak už víme, kdo zatěžuje keškoměrku. Od rána mi pípá mobil a k tomu se mi zbláznil mail, takže oznámení mi přišlo s průklepem, něktreré i 4x…

Asi bych si mel zvetsit rozsah upozornovani, prestehovanim na druhy konec plzne se i dostaly z dosahu a nepipla ani jedna. Jesteze mi JasnaPaka preventivne pipa po jabberu :slight_smile:

Koukam, že na Roumingu už fotky zmizely, tak aby bylo i později příchozím jasné, o čem se mluví, připojuji…

A druhá…

Heh… a ja jsem si rikal, co mi to dneska pipa za blaznoviny.. :slight_smile:

Myslel jsem, ze ty fotky jsou nekde z venku… netusil jsem, ze AHA vyloupil TESCO.. :wink:

Pěkné… jinak varování všen, co maj v okruhu pípání prostor mezi Plzní a Stříbrem… pokud nechcete lovit FTF, tak doporučuji v týdnu od 11.5. vypnout notifikace… chystá se tam něco podobného…

No do pytle… Tak takouvou zásobu ani nemám:D Ale spoustu mikrin mám vždy poruce na obnovu keší;)

O__o Skvělé! :-*
Dobrý fotky!

Nevěřil jsem, že se všechno, co je na obrázku, může do těch krabiček vejít - ale ono jo. Je pravda, že jsou plné tak, že ne někdy problém je i zavřít :wink:

Po absolvování celé série http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=99508e1d-a2e5-4ba5-bf65-5602011c54ff smekám klobouk před autory - připraveno do posledního puntíku. Jednoznačně doporučuji.

RaRaT chtěl tímto nenápadně říci, že tady už FTF došly. =)

Nicméně některé věci se do těch krabiček v sérii nevešly, dokonce velká baterka se nevešla do žádné krabičky. Ale materiálu na obsah dalších cache moc nezbylo.