Pro kačery z Brna a okolí (JMK)

A co tak použít http://www.kgbrno.eu/news.php ???
Případně další existující kanály - tohle forum nevyjímaje.

Nevím, proč bych se kvůli tomu měl zabývat puberťáckým FB.

PS: Prozatím nemáš nic odlovené a nejsi ani zaregistrovaný na GC.COM - co tak začít tím, že si přečteš WiKI, zaregistruješ se a odlovíš si aspoň pár jednoduchých krabek ?

brrr nemám rád facebook

Ti nevím :slight_smile: Na FB už je dokonce NĚKOLIK skupin brněnských kačerů, všechny s minimální návštěvností, a když se něco domlouvá, tak vždycky tady.

Jak říká Arne, prvně se rozkoukej najdi pár krabiček, sleduj fóra co jsou pro kačery. Já to tady sleduju už rok a akci se tu dá najít hejno.B)

Tak proč jsi tady pod jiným nickem? Myslím že minulý týden, nebo ten před tu bylo nějaké vlákno-hledám skupinu na hledání v brně, nebo tak nějak to bylo.

No už jsem doma…a opraveno.Já to špatně pochopil,i na K.G brno.Píšou at se přihlásím pod stejným nickem jako na GC.com a já to tam zadával i s heslem jako na GC.com a divil se proč mi to nejde přihlásit,tak jsem si založil pod jiným jmenem..ted už mě to docvaklo.

-||-

Tak se založí další.

Je tu minimálně Geocaching Brno. 40 lidí, není mnoho. Nebylo by lepší bumpnout existující?

Proti FB nic nemám, ale nemám rád todle forkování. Nemluvě o tom, že na tohle je obecně lepší "group", než "page".

(Group "Czech Geocaching" má přes 900 lidí.)

možná proto že není vidět,já když něco takovýho hledal tak se mi neukázala..Našel jsem čechy,moravskoslezký a spoustu chamratě po dvou členech ale nic s brnem..tak jsem to chtěl napravit.Každopádně taky nemám rád takové "forky" :slight_smile: takže tu moji jsem vymazal a přidávám se do už vzniklé GC Brno,..díky všem :slight_smile:

je možnost to tady celý vymazat,nebo jen zamknout?

Určitě, ale já tu jedu přes telefon. Tak nevím jak:D

No, nick tady sis opravil, ještě bys ho měl v profilu provázat s profilem na GC.COM

A zamknout vlákno bys asi měl mít možnost sám jako jeho tvůrce.