Tak jsem se konečně rozhoupal k založení vlastní kešky. Geocaching mě dost baví a tak bylo na čase přidat svou trošku do mlýna. Vybral jsem místo, kam nás bral s bráchou táta, když jsme byli malý caparti a vždy mě fascinovala stavba jakéhosi altánku, který je situován uprostřed lesů smíchovského parku.
Samotná lokalita není až tak exotická, aby se každý hned na toto místo vypravil a proto jsem připravil pár hodnotnějších cen pro první 3 nálezce:
balíček obsahující 10ks stravenek á 85 Kč
DVD se seriálem Červený trpaslík
krabička Startek
Keš čeká na odsouhlasení rewieverem a pak můžete vyrazit. Jak sem dát link, když ještě není potvrzená nevím, ale zkušení lovci jistě vědí, jak keš na geocaching.com najít dle jména [;)]
Nechci hasit Tvuj zapal pro hru, je bezva, ze pripravujes krabicky i pro ostatni, ale vezmi prosim na vedomi. ROZHODNE do krabicky nepatri CIGARETY, seznam dalsich veci, ktere v kesich nemaji co delat bude zrejme na wiki, mezi jinymi tam jiste lze najit neoriginalni datove nosice. To jen tak pro upozorneni.
Jinak link sem neni potreba davat, v takove lokalite bude hadam FTF driv, nez stacis po zverejneni napsat prispevek sem do for :o)))
Předpokládám, že ty si nekuřák, viď? [:D] Pravidla jsem četl a vím, že jednou jsem neměl co na výměnu, tak jsem tam dal krabičku cigaret a zmizela s druhým hledačem. Není to přeci nic nelegálního [:P]
btw: jak dlouho asi trvá než si to prohlídne rewiever?
Jj, nemělo by se to tam dávat, nekešujou pouze dospělí, ale i děti[:)] takže by se na to mělo dbát:-)) na wiki najdeš co by se tam dávat nemělo....zapalovače, jídlo, sirky, cigára atd.
ano, ja tiez okamzite beriem a vyhadzujem do smeti z kesi vsetko, co tam podla pravidiel alebo zdraveho rozumu nepatri. Mozno by Ti stacilo uvedomit si, ze cachuju aj deti a to niekedy aj samotne, pripadne cache mozu nahodne deti objavit, a prestanes tam cigarety davat… btw nechcem Ti znechutit zakladanie cache, naopak, len prosim o respektovanie pravidiel. BTW reviewer ma na to az 3 dni, vacsinou zareaguje za par hodin. Ak si vsak uviedol obsah aj do listingu, ak si to vsimne, posle Ta vymenit tie cigarety za nieco viac user friendly a az potom Ti to schvali.
Já jsem si toho všeho dobře vědom [:|] Je to jako rychlost v obci, taky vím, že je 50 a jezdím někdy i víc.
Myslím, že z tebe musí být každej majitel kešky nadšen, když mu vyhodíš několik věcí z jeho keše. [:O] Dovolím si tě jenom poprosit, abys tedy nějakou dobu nenavštěvoval tu mou [H]
Navíc v tý keši nejsou jenom cigarety. Děti si můžou vzít třeba tácek od Becherovky, aby si měly na co dávat pivo [^o)] Sám nevěřím moc tomu, že děti cca pod 15 let hrajou samy geocaching.
[quote]
Colonel74: Dekuji Ti nacelniku ze ses me zastal (c) Varel Fristensky na severnim polu :o))))
[/quote]
Ale já se nijak neobořuju nebo nejsem proti tvým názorům, dokonce si myslím, že máš pravdu a jenom tvrdím, že bych to zase tolik nehltal [H] Jak si sám řekl, FTF tu bude co nevidět a myslím že podstatně dřív než 12ti letý děti, který musíme bránit od kuřáctví, nedejbože od vypálených DVDček.
Ostatně si troufnu tvrdit, že cigára v keši jsou menší zlo než chybějící tužka nebo chybějící keš [:D] A nemusím řikat, komu patřila keš, za kteou sem jel přes 100km a nebyla tam nebo keš bez tužky za kterou sem lezl hodinu do kopce [:P]
Carlosi ono jde tak trochu o princip než o tu jednu krabičku cigaret. Proč dávat do kešky cigára když je milion jinejch věcí který tam můžeš dát a nikdo s tím nebude mít problém? Navíc když je jasně napsaný a většina lidí to nemá problém dodržet, že tyhle věci do kešek nepatří.
Zkus zapojit fantazii a vymyslet něco co FTFkaře potěší a ostatní nenaštve. Tohle mi připadá hodně zbytečný.
Sam uz jsem parkrat take cigarety vyhazoval, a jeste mi zadny rozhorceny majitel kešky nevynadal... A kdyz to vezmu z pohledu majitele, jsem jedine rad, kdyz nekdo vyhodi obsah typu cigarety, ktery se dostal do me cache vymenou...
nejak mi to spadlo kdyz jsem psal, bude li dvakrat to same, omlouvam se...
pokud jsi to byl ty, co ulozil startky do cache v obore hvezda, tak jsem to byl ja, kdo je odtud odstranil a premyslel, co s nimi, nez jsem na dalsi cache potkal Bredlyho a jemu je vnutil.
Jojo, taky si myslim, ze by lidi mohli dodrzovat tech nekolik jednoduchych a celkem logickych pravidel, ktere tahle hra ma. Nechapu proc s tim ma porad nekdo problem. Vzdyt je takovych peknych veci, ktere do te cache muzes nacpat a mimochodem, kdyz odhledneme od pravidel, Carlosi ty opravdu veris, ze takovy humus jako startky nekoho potesi? [;)][:P]
Mě je to šumák, chtěl sem prostě do keše dát něco jinýho než hromádku rozpadlejch kinder-sraček a kamínků, který se momentálně nacházejí v každý kešce.
Příště si nebudu ubírat mládí oznamováním nový keše nebo jejím zakládáním. Pokud to bude stačit, tak cigarety tam nejsou a jestli tam někdo nějaké objeví, tak je tam patrně dal asi nějaký okolojdoucí mudla. [:D]
Příště si nebudu ubírat mládí oznamováním nový keše nebo jejím zakládáním. Pokud to bude stačit, tak cigarety tam nejsou a jestli tam někdo nějaké objeví, tak je tam patrně dal asi nějaký okolojdoucí mudla. [:D]
[/quote]
Hm, další zneuznaný kačer proti kterému se všichni spiknuli? Achjo [:(]
Já se neurážím a ani si nemyslím, že s mým odchodem by jste o něco přišli [:D] Jenom jsem nabyl dojmu, že když nebudu nic psát, ušetřím si práci.
Vzhledem k tomu, že jsem od přírody flegmouš, tak mi to je vcelku jedno a ta diskuze je zbytečná. Představte si, že tam ta krabička není nedělejte ze mě, prosím, uraženou máničku.
btw: opencaching.cz neznám. Prostě sem si přečetl váš názor, třebas i do příští kešky cigára nedám a toť vše.