Možná je to starší novinka, ale já si toho všiml až teď, když jsem se díval na [cache]GC1KH5H[/cache]: v aktuální verzi gc.com se v tabulce waypointů zobrazují jen veřejné waypointy s veřejnými souřadnicemi, a waypointy se skrytými souřadnicemi se zobrazí až po kliknutí na "Show hidden waypoints".
Pokud je popis stagí a vzorečky pro souřadnice dalších jen u waypointů, tak to může být docela matoucí, viz logy u výše uvedené cache. Nejjistější asi bude zkopírovat je i do listingu.
No… a to už vůbec nemluvě o zobrazování téhož v GPX souborech v Oregonu.
Prosím prosím, kašlete owneři na vypisování vzorečků JEN do skrytých WP (ony i nezkryté jsou opruz) - anebo NA KONCI dlouhého listingu - který se taky v Oregonu nezobrazí…
PS: a výtka: "nemáš mít Oregon, troubo" už ke mně taky dorazila, díky… B)
Citecka - souhlas. A to nemám Oregon. Multi mám jen jednu (a ještě ofsetovku), ale informace jsou pochopitelně hned na úvod.
A jaxe to projevi s GPSMAP 60?
Nedalo mi to, a vyzkoušel jsem.
Načtou se jen ty veřejné souřadnice.
Mám GPSMAP 60CSx.
Tak to je teda pjekná zrada.
:o
Ondřej
JJ svinárna to je a starsí to je taktéž. Vím, že toto nekdo v zememluvu zmenil koncem srpna protoze kdyz jsme vyrazili v otrokovicích na letterbox nostalgie a zůstali jsme na poslední stage stát ja vyoraný myši a hledali jsme všude možně vzorecek. Nebyl tam a my museli finálku najít BF
Az doma jsme zjistili ze je schovaný presne jak ríkás, coz neodhalí ani HandyGeocaching, ani zbezný pohled kamaráda u pocítace a ani gpx nahrané v gpsce (dakota ani colorado)… Tzn velká zrada…
Myslím, že je to o dost starší.
Měli jsme postup v několika keškách popsaný hlavně ve WP a pořád jsem se divil logům, ať postup přendáme do listingu - snad už jsme to konečně všechno přepsali.