Nedávno jsem na jedné své keši zaznamenal následující log. Pořád to nemůžu pochopit a nevím jestli se mám smát nebo brečet, tak se s tím alespoň pochlubím zde. Vůbec bych se nezlobil kdyby se jednalo o začátečníka, ale je to kačer s téměř 3000 nálezy. Na místě je stovka možných úkrytů a on to nechá ležet na stolečku kde se občerstvují kolemjdoucí turisté. :o
Samou radostí, že jsem se znovu naucil rešit tento typ úloh, vyluštil jsem i tuto. Dnes mi na mape cervená vlajecka k nicemu nepasovala, ale zajel jsem k ní - a to bylo prekvapení . Krabka ovšem není ve svém úkrytu, leží jenom tak na stole … nechal jsem ji tak, jak jsem ji našel TFTC
mě na 4. tvuj profil přes status bar-tvoje keše-šup na mysterky-Columbova cache…va3
Možná si ji neměl hned dávat dis ale počkat na první DNF logy. teď ti tam nikdo nepůjde
Máš pěknej listing. Tady u nás je stejná mysterka se stejnou šifrou(Einsteinova hádanka)ale Ted Columbo je borec. Líbil se mi ten díl jak jel tím svým Buggašrotem vyšetřovat vraždu na autovrakoviste a policista který hlídal příjezdovou cestu mu povídá: Lituji pane ale dnes už vám ho tady nevezmou(měl na mysli jeho peugeota)
no pěkný předsedo a ten díl jak tam byla jeho falešná manzelka? už sem si rikal že ji konečně ukázali(byť na fotce) a ono prd. Jo myslím že to je jeden z nejlepších detektivních sr.
Nebo jak vždycky něco ochutnával.nějakou snobarnu sem se mohl potrhat
jj, nacpával se kaviárem a pak mu kolega sdělil kolik to stojí. Columbo pak řekl: mám toho v puse tak za 15 dolarů, raději odtud vypadnem nebo nás zatknou.
Gratuluji Watsone,místo své oblíbené lulky si dnes zcela vyjímečně dáme na oslavu vyreseni případu doutník…kubánský…mužů ještě? ale zajisté Colombo dostávám je od bratrance,kus za pětatřicet dolarů
Kaviár ani Fugu jsem v životě nejedl. I když jednou kaviár dotáhla manželka že měli ve slevě a tak dlouho ležel v lednici až prošel a skončil v kontejneru.
Mimochodem víš ve kterém dílu se jeho manželka skutečně objevila?