Od dnešního dne je k dispozici rozšíření GSAK o České PSČ, kterých je pro tuto chvíli více než 1.100.
K jeho použití potřebujete nejnovější update programu (verze 6.6.5).
PSČ stahujte z adresy gsak.net/PostCodes.php
Od dnešního dne je k dispozici rozšíření GSAK o České PSČ, kterých je pro tuto chvíli více než 1.100.
K jeho použití potřebujete nejnovější update programu (verze 6.6.5).
PSČ stahujte z adresy gsak.net/PostCodes.php
Hmm, je super vědět, že člověk zaplatil za program, o kterej se někdo stará a dál ho vyvíjí :o)
Akorát teda nevím, k čemu je mi seznam PSČ v GSAK? Ještě jsem si nenainstaloval novou verzi, takže jsem to nezkoušel. Může teď být u kešky PSČ? Nebo vo co gou?
No hlavni diky a pochvala pripada na hlavu Toma Klicnika, to on to udelal a ja mu za to mnohokrat dekuji;-) Clyde to jen doplnil, ale i tomu teda diky ze se tak stara o svuj soft…
Je to super vec, vyborny doplnek do GSAKu, ted uz nemusis psat dalsi a dalsi “centre point”, ale staci si najit mesto podle abecedy a nebo podle PSC a seradi se ti to podle toho.
Přesně jak psal Shanti. Pokud potřebuješ udělat okruh keší okolo nějakého města nebo vesnice, máš v zásadě tři možnosti:
najdeš nějakou cache poblíž a uděláš z ní středový bod
ručně naklapeš a zadefinuješ souřadnice
otevřeš PSČ a najdeš si, co potřebuješ.
Můžeš se na to třeba dívat i tak, že máš k dispozici 1131 nadefinovaných centre points. To PSČ je rozšiřující informace, samozřejmě to můžeš hledat nejen podle PSČ, ale i podle názvu města.
Jo tááák, kooperace. Tak to pochvala.
Teď to dělám tak, že otevřu Google Earth, podívám se, kde budu bydlet nebo kam pojedu, najdu v GE nejbližší kešku ze které si zobrazím waypoint code a ten švihnu do pq. A pokud už kešky mám v databázi, tak vyhledávám podle písmen v názvu (s předchozím mrknutím se na GE).
Zkusím, co přinesou PSČ a města…
Skvela prace, diky. I vyber dostupnych zemi je pro mne idealni (snad jen SK by se mohlo jeste casem hodit). Btw: o verzi 6.6.5 ale teda nevim, neni to Version 6.6.4 (6.56mb) http://gsak.net/cgi-bin/count/download.pl?file=GSAK664a ? Je stara 5 dni… ![]()
Aha, tedy patch… Prima, diky.
SK PSC nikdo krome nas neudela, uz jsem o tom s Klicnikem mluvil a je to potreba udelat rucne jako on udelal CR. Takze pokud by nas bylo vice a rozdelili bychom si kazdy jinou cast SK nebylo by to pro jednohu tak narocne jak to mel on. Takze co vy na to? ![]()
Verze 6.6.5 je ke stazeni na foru, ale myslim ze uz ti tam nekdo dal link.
Ja, ja… Už jsem na tom začal pracovat.
Skvela prace! Diky moc.
Kdyby mi nechcipnul notebook s instalací GSAKu a s daty tak se uz kocham.