problém s 60CSx - hledání satelitů/družic

mám půjčenou GPS 60CSx (moje bohužel před časem umřela) a mám s ní takový nečekaný problém: pokud se GPS nepohybuje, velmi rychle, neumí lokalizovat svoji polohu a v podstatě neustálé hlásí hledání družic. Jakmile s ní jedu autem, min 100km/h, pak se cca po 5-10 min chytne. No chápejte, je to pěkný vopruz, hlavně si myslím, že je něco špatně nastaveno. Prošla jsem vše v nastavení a vše se tváří OK. Setkal jste se někdo s takovým specifickým problémem? Dnes jsem zkoušela celé dopoledne a dohledela 2 družice, svoji polohu nebyla schopna lokalizovat. :frowning:
Estli umíte poradit, budu ráda. S 60CSx jsem natolik sžitá a vyhovuje mi její odolnost v terénu, že se mi nechce do žádných OREGONů ani COLORADů.
díky všem za rady, NadaK2 :wink:

Ahoj.
Mám trošku obavu, že tohle nebude nastavením.:frowning:
Zkus GPSku resetovat (nějaká kombinace tlačítek při zapnutí, najít se dá na netu), popřípadě nahrát znovu nejnovější firmware a jestli to nepomůže, tak by možná stálo za to reklamovat.

Mozna jsi to uz nasla, ale mohlo by to pomoci:

http://forums.groundspeak.com/GC/lofiversion/index.php?t170945.html

Asi nejjednodussi je opravdu flash na aktualni verzi firmware.

neco podobneho se mi stalo na Etrexu vysvetleno mi bylo v servise tim ze jsme GPS vypnul v nevhodny okamzik presunu druzic nebo tak nejak uz si to nepamatuju ale pomohlo prehrani softu

Ahoj všem, díky za rady.
Nakonec asi zvolím tzv. doživotní záruku na přístroje GARMIN - můj mazlik je v servisu, kde detekovali stav závady: neopravitelný. Mám tedy nárok na výměnu za poplatek 3180 Kč, což mi přijde akceptovatelný, výměna za úplně nový přístroj včetně SW. Jak to dopadne, dám vědět.
B)

Tak realita je taková, že v Picodasu mi vyměnili můj nefunkční kousek za zcela nový za poplatek 3180 Kč i s DPH. Pouze přístroj, není to balené jako při koupě nové GPS, jen holý přístroj s mapou. Dopadlo to supr.