Problém s c:geo

Ahoj, mám problém s aplikací c:geo, od určitého update této aplikace (tipuji tak 4 nazpátek) se mě objevil problém, který jsem zatím neuměl vyřešit:
Po načtení listingu kešky se mě neobjevuje datum založení, autor kešky, obtížnost terénu i kešky a hlavně žádný waiponty ani hint.
Psal jsem už i autorovi, ale ten tipoval problém s "databází", že při nahrátí nové verze se pravděpodobně data špatně přehrála, ať zkusím v nastavení kliknout na "clear cache", bohužel ani tímto se problém nevyřešil.
Tak teď zkouším Vás, jestli jste se někdo s něčím podobným nesetkali, nebo by jste neměli námět na vyřešení. Je to výborná aplikace a nerad bych od ní odcházel.
Předem děkuji, za jakékoliv poznatky.

c:geo používám a pravidelně aktualizuji nyní verze 0.70.7 a tento problém jsem nezpozoroval, asi Ti moc nepomůže :o(

V jednu chvíli se mi něco podobného dělo, ale znova jsem aktualizoval a jede to…

Ufff tak problém vyřešen celkem jednoduše.

Ozval se sám autor, který poradil, abych si na stránkách geocaching.com změnil v nastavení profilu jazyk na angličtinu, že české-lokalizace dělají c:geo zatím potíže

Asi jsem blbej, ale pochopil jsem správně, že nemůžu c:geo spustit bez účtu na Twitteru? Po nainstalování a spuštění po mne obrazovka pořád chce, abych se přihlásil na Twitter a získal jakýsi PIN. Co když účet na Twitteru nemám a nechci?!
Nebo se to dá nějak obejít?

Oprava: asi napotřetí to najednou funguje i bez Twitteru. Nepochopil jsem, ale hlavně, že mám polohu … :wink:

Poránu jsem aktualizoval c:geo a je to celé nějaké pokažené a vůbec nefunkční. Má někdo stejný problém, nebo je to jen u mě?

Tak stačilo odinstalovat a znova nainstalovat a zase jedem…

No, nějak jsem si zvykl na starou verzi, tenhle design mi nepřijde moc přehledný… Ale šanci mu dám :slight_smile:

Už jsem našel jak to změnit :slight_smile: V nastavení jsem objevil možnost připojit se k GO4cache -doporučuji vyzkoušet, myslím že do budoucna to bude super věc :slight_smile:

Hlavně je tam možnost offline režimu, šlape to krásně, paráda… :wink:

Ahoj, kde je nejake forum/napoveda k c:geo? Nemuzu to vygooglit :frowning:

Jak zadam rucne souradnice pro navigace? Treba u multicache dalsi stage?

Casto me to hleda kese podle starych souradnic a musim restartovat cely telefon HTC Desire, je na to nejaka finta?
dik

1. O foru psal nekdo na Facebooku, ze ho zalozil, mam pocit s pozehnanim autora, ale nemohu to najit.

2a) Zadani souradnic - treba na uvodni obrazovce mam moznost zadani "cil" … tam je moznost zadat souradnice, azimut, vzdalenost…
2b ) V listingu kese mas moznost "pridat waypoint", na ktery se pak muzes nechat navigovat …

1. Nevim jak u Desire, ale na my G1 hledam nejblizsi az po fixu gps … to co pises se mi az tak nedeje - ano, do fixu hleda podle starych souradnic, pak pri novym hledani uz to nabidne spravne.

Mrkni třeba sem: http://androidforum.cz/aplikace-pro-geocaching-t206-90.html