problém s GPS

Ahoj, koupil jsem si PDA MIO P560 a mám problém s tím, že když mi běží jakákoli turistická navigace nebo prostě program který mi ukazuje uraženou vzdálenost a rychlost a pohybuju se rychlostí MENŠÍ jak cca 4km​/h, tak se vůbec nic neděje, přístroj mi ukazuje že se pohybuju rychlostí 0km​/h a ušlé metry se mi vůbec nepřipočítavají, můžu takto ujít klidně 0,5km a nic se nestane…co s tím?je to vada přístroje nebo stačí něco nastavit?

aha tak právě jsem si někde vedle v topicu přečet cosi a statické navigaci…:-/ dá se vypnout?:slight_smile:

Ahoj, na Mio by mel byt programek, ktery ti vypne statickou navigaci. Koukni trebas sem http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=113746, treba Ti to pomuze. MIO ma moje partnerka Noelin, tak kdybys mel nejaky dalsi problem ozvi se a muzem dat hlavy dohromady.

díky moc za ochotu!:wink: odpoledne jsem už něco vygooglil, prográmků na to je spousta, když máš GPS chip SIRFIII, tak ta statická navigace vypnout lze a ten prográmek to zvládne, jen se mi to znovu vrátí do původního nastavení po soft resetu, ale to není až takovej problém

právě proto říkám jen navigace ale neboj taky jsem si tím prošel ale u N6600 + modul :smiley: