Problém s mapami na gc.com.

Jsem jediný, kterému se na mapách na gc.com v posledním dně nebo dvou nezobrazují nalezené keše smajlíkem a zložené hvězdičkou?
Docela mě to štve protože pak strácím přehled jak o keších nových tak i starších, nalezených a založených.
Zkoušel jsem i jinné prohlížeče takže to musí být nějaká nová změna na gc.com.

nejsi sám, mě to dělá taky, celkem nahodile, ale včera a dnes to nechodí skoro vůbec, asi zase chystají nějaké změny. Nefunguje mě to ani v té Beta verzi mapy.

Mě se ta beta mapa ani nelíbí klasická je hezčí a navíc mi ta beta přijde dost nepřehledná…

Na staré mapě se píše konkrétně toto

Což ve volném překladu znamená, že na staré mapě se prozatím nebudou zobrazovat keše se smajlíkem a hvězdičkou. Na betě toto funguje v pořádku, ale je potřeba si to zapnout v levém panelu, v sekci Personalization.

Netuším, proč u vás to nejde, ale za sebe můžu říct, že na betě to funguje bez problémů. Alespoň u mně.

Co zkusit napřed kouknout aspoň do aktivních témat ať je pak neduplikujete?

Na betamapě musíte nejdřív v menu vlevo zaškrtnout "enable personalization", jinak vám to nepůjde ani tam.

Ja teda nevim, ale me nejede na te beta mape vubec nic… Nacitani je pomale jako prase, kese se tam zobrazuji tak po 3 minutach.. des…

Taky mam s betou problemy, zajimave je, ze jen na Opere, v Chrome mi to jede bez potizi.

Tak ja s ni prave valcim v Chrome…

Taky mi to nejde - asi se jedná o nějaký velikonoční žert nebo co ?:@

Mně se v beta mapě po "enablování" zobrazují nalezené keše celkem v pohodě i na IE, nejde mně však logovat. Když kliknu na keš, nic dalšího se nestane, takže zpátky do původní mapy a logovat tam (ovšem tam už bez nalezených…).

Je to jak v životě, každá změna je k horšímu…

IE 8 v pohodě funguje zobrazení nalezených keší, "logování po kliknutí "nejde.
Chrome - vše OK
Mozilla Firefox - vše OK

Tak nevím, vyzkoušel jsem mapy a koukám, že to jde ještě hůř, než to šlo kdysi. Jede to hrozně pomalu, u normálních map nefungují nalezené kešky, u Beta map nefunguje vypínání nalezených a založených (vypnou se jak založené tak nalezené, nejen jedny nebo druhé…)
Takže docela děs…
Díky bohu za Geokůk :slight_smile:

Ahoj. Taky mě to děla to stejny.V bata mapach to funguje (zobrazeni nalezených a vlastnich) ale v normálních ne! Hlavne mi vadi to, že to nefunguje přes program C:GEO na mobilech. Ja hlevne využivam toto , protože ne vždy vím kde budu lovit. Nevite jeslti to umi nějaký jinný program , byt třeba placený(Locus mam , ale neumim to snim)? Už aby to daly dohromady a zas to fungovalo jako dřiv.
Diky

V Beta mapách, personalizovaných, nevidím třeba disable u nalezených. Je to sice skoro zbytečné, ale když bych tam třeba chtěl jít s TB, tak se to hodí.

No to filtrovani podle typu kesky vcetne zvlast nalezene a zvlast zalozene, tak jak je napsano v infookne po startu, dostupne jen pro premium :slight_smile:

grr. zabít! byl sem s c:geo v praze na mini kombajnu a byl to šílený opruz. V Libni jsem chtěl hodit foun do vltavy.:@

ne do Vltavy ne, pošli ho mně.:wink:
no jestli si GS myslí, že budu používat rád novou mapu, tak se spletli. Není někde anketa proti některým novinkám?

Má někdo skušenost s programem pro androidy Groundspeak (Geocaching). To má být snad ofycialní program na geocaching. Nejdou tam třeba ty mapy normálně? Myslim zobraz nalezených a vlastních. Nebo je něco lepšího?

nechcete držet jedno téma v jednom vláknu a tady to zamknout? viz: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=28&thread_id=17709&pid=274092#post_274092
Galileo: nebudeš to psát, doufám, do každého vlákna na foru? :@