Problém s mapou GC.com

Dneska jsem narazil na dost velkej problém. Na gc.com dám zobrazit mapu keší, všechno se korektně zobrazí, až na jeden "malej detail" - zobrazuje mi to všechny keše, t.j. i ty co jsem odlovil a nejsem s to je jakýmkoliv způsobem vyfiltrovat.

Původně jsem si myslel že to je FFkem, bo ten mi to po nějaký chvíli od načtení stránky dělal běžně už nějakou dobu, ale stačilo dát F5 a zas bylo na pár minut vše o.k. Mezitim jsem upgradnul na FF4, to samý, ten samej způsob jak to obejít. Dneska tenhle trik přestal fungovat úplně a na obou počítačích (oba win7). Zkoušel jsem mazat cookies a cache, jednou to zabralo, ale pak zas utrum. Pak následovaly různý kejkle se zakazováním doplňků, reinstalem javy atd. ale nic. Jeden komp má pár dní čistej systém, takže by tam snad nemělo dělat nic paseku.. Ale teď jsem s hrůzou zjistil že do dělá i IE :@

Please help, jakejkoliv nápad bodne, nebo ty krámy hodim z okna :frowning:

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=28&thread_id=17709&pid=272362#post_272362

není to náhodou něco v tomto smyslu?

Ahoj. Mám uplně stejný problém, akorát jsem se to nezkoušel nijak vyřešit a doufám, že se to spraví samo. Třeba jen něco zvorali na GC.com. Nevím, jsem přes počítače lajk. Jen abys věděl, že v tom nejsi sám :slight_smile:

jop, tohle vlákno jsem nenašel :expressionless: vyhledávání na gc.cz není jak vidno moje silná stránka

díky za útěchu :wink:

jinak teď jsem (opět) zkusil přepnout na betu, první zobrazení pořád ten samej bordel, ale jakmile jsem dal "enable personalisation" tak jsou najednou smajlíci na světě a když dám pořepnout z5 na původní mapy, tak se zobrazej taky…

Už to tu bylo několikrát, blbne jim to. Včera jsem čekal dlouho na načtení mapy, pak to šlo bez smajlíků. Nová Beta mapa je ukazovala. Dneska to jde zase jako dřív. Asi jim personalizace vypadává, když je server přetížený.