Ahoj, hned na začátek - jsem začátečník, ještě se úplně neorientuju a vím, že chyba bude asi u mě.
Můj problém, na geo.cz se normálně přihlásím, kliknu na mapu, na kešku a chci si u ní rozjet další informace, kde mi najednou mapa začne hlásit, že se mám nejprve přihlásit.
Tak se chci zeptat jak mám kliknout na mapu aby zaznamenala, že už přihlášená jsem a řekla mi další info o keškách.
Pokud si vsimnes, tak ten odkaz uz neni na geocaching.cz, ale na geocaching.com, cili na uplne jiny server, ktery ma svou vlastni registraci a tim take prihlaseni
Na mapu klikej stejne, jen se na geocaching.com zaregistruj, prihlas, a v logovaci obrazovce zaskrtni, aby si tve prihlaseni pamatoval…
Děkuju, pomohlo to, už se mi tam objevuje geo.com problém zůstává ale to, že u každé kešky mám : Cache is Unpublished, nejdříve sem myslela, že se to týká jenom u pár u mého bydliště ale prozkoušela sem více měst a je to u všech co jsem zkusila.
jo když to prokliknu tak se mi to otevře děkuju, s tim se smířim, prostě to budu muset vždycky otevřít ačkoliv si vyjedu z mapky, děkuju za rady, pomohly