Problem s miniaturnimi obrazky na gc.com

Zdravim.

V posledni dobe (od posledniho upgradu stranek) se mi vsechny obrazky u listingu zobrazuje straslive miniaturni rozlisenim.

Tedy nefunguje ani zvetseni pomoci ctrl+, ulozeni a zvetseni, proste obrazky jsou strasne malinky. A to u vsech listingu.

Nevite nekdo, co s tim? Zkoumal jsem gc forum a tam se o tom nikdo moc nezminuje… takze je chyba u mne? Ale kde?

Diky.

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=17523&sort=&rowstart=820

Jeste si dovolim doplnit dalsi odkaz na gc forum. Asi jsi jen spatne hledal, zminuje se to i tam.

http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=286652

Jediný způsob, jak se dostat k velkému obrázku, o kterém vím, je otevřít ho přes galerii (View the Image Gallery of 2 images), tam se dá rozkliknou v původní velikosti. Doufám, že to brzy uvedou do původního stavu.

Asi už to spravili, ne? Zkusil jsem dvě keše a vidím v lozích po rozkliknutí obrázky normálně velké.

Ještě jedna možnost kdyžtak je zobrazit si jen ten příslušný log a v něm kliknout na obrázek.

Problem je hlavne v okamziku, kdyz zakladate novy listing. Do listingu velky obrazek nedostanete, alespon ja neprisel na to, jak to udelat

Podle me je to evidentni bug.

No prave tohle mi nefunguje vubec, kdyz kliknu v listingu nahore pod log toyr visit na wiew galery, tak se mi zobrazi jen popisky obrazku a ne samoten obrazky…

S obrazky u logu nemam problem, mam problem s obrazky u listingu, nezobrazuji se mi v listingu normalne v textu, ale dole v pate listingu se objevil odkaz na obrazek, kterej je po rozkliknuti miniaturni…

To je divný, normálně mi tohle funguje jak na fotky od ownera v listingu, tak na fotky z logů.

(pojal jsem to trochu šířeji, jako že jsou logy součást listingu a že šlo o ně)

Ano, dole v patě (pod odkazy na různé mapy) se po rozkliknutí zobrazí jen miniatury. Možnost je odmazat z toho "display/". Pak se zobrazí celý obrázek. Tohle by snad měli ještě opravit.

Hura, odmazat to display pomohlo… jinak vidim i u ted nove publikovane cache zase jen miniaturu… sakra.