Ta vec me nebetycne … , Obcas to vyjde, obcas to hlasi Error 500 (jinymi slovy ten proces, ktery tohle obsluhoval, sel na hubu).
Je nekde popsany presny format, presne rozmery, jak ty obrazky maji vypadat?
Je nekde nejaka stranka, kam se jim da napsat, ze se jim to …?
Tak si odpovim sam. Ma to problem s nekterymi jpegy. Prevedl jsem to na gif a sezral to. I kdyz je to rozdil 35kB a 135kB.
Nebo ma chvile kdy to proste nezvlada…
* If your original image is under 125k or 600 pixels wide, the largest image will not be resized.
* It doesn't do the best resizing job. It is preferable to edit your own larger image.
* Final images will always be converted to jpg.
Taky jsem ted nahrával obrázky a jednou mi to hodilo error,tak jsem chvíli počkal za chvilku to jelo.Ted večer je server občas přetížený…
Zkousne to o něco víc, vyzkoušeno do 150k a 800 pixels (vzhledem k dnešní velikosti monitorů dávám skoro vždy tu větší velikost). Větší by si měl systém sám upravit, ale nezkoušel jsem, jak to dopadne, přichystám si je sám (určitě jsem ale viděl v logu i větší, než 800 pixelů).
Když se ty obrázky dopředu zmenší,tak je upload během chvilky…,zkoušel jsem bez úpravy nahrát obrázek skoro 3MB,automaticky zmenšilo fotku na 600x450px, trvalo to téměř 3 minuty a jednou to vyhodilo error.Takže je dopředu lepší fotku zmenšit a je to
jo a zůstalo to i po automatickým zmenšení v jpegu.