Ahoj všem…
Nejprve začnu tím, že na mém stolním PC kde mám WinXP jede můj Geoget 2.1.15.465 + Geojarry 16 + ggstat 1.1.22 a skripty ggstat2 + autostat 2.34 naprosto ok viz můj profil. U obou skriptů mám stejný template, takže mohu generovat statistiky jak přes ggstat2 tak přes autostat 2.34 a není poznat, čím jsem je generoval.
Nyní jsem chtěl tento super prográmek nainstalovat i ségře na noťase (Win Vista) a i mě na noťas (Win Vista) a na obou jsem narazil na totožný problém. V pohodě jsem nainstaloval následující:
Geoget 2.1.17.487 + Geojarry 18 + ggstat 1.1.22 a skript autostat 2.34
Vše jsem nastavil a přes Geojarry natáhl nalezené kešky. Jednotlivé kešky jsem opět přes Gj doplnil o listing+all logs. Nastavil jsem nálezy a vrhl se na export statistik. Vše projelo "OK", ale v profilu na GC byly statistiky pouze po řádek "Nálezy podle výšky" a dále nic (výstupní html se pokusím přiložit). Zkoušel jsem několikrát a pořád takto nečekaně ukončený výstup statistik.
- problém přetrvával i po reinstallu na stejné verze komponent jako mám na stolním PC
- vycházím z původního template a použil jsem i totožný z mého stolního PC
Kompletní statistiky jsem nakonec docílil "vypnutím" této hodnoty pomocí #FindsByElevationHistogram. Tím pádem je výstup kompletní ale bez tohoto grafu. Viz profil missulkka. Jakmile se pokouším volat jinou formu této hodnoty, tak statistiky jsou též vygenerovány, ale ona hodnota v nich prostě není.
Nakonec jsem zjistil, že když nainstaluji jakoukoliv kombinaci verzí uvedených komponent (v template hodnota FbEH je zaplá) a do programu s prázdnu databází natahám jakékoliv nalezené keše, ať už manuálně či přes GJ, je výstupní html prostě nekompletní.
Když však ze stolního vezmu *.db3 soubory a nahradím jimi *.db3 soubory na noťasech, tak se výstup mé databáze ukáže naprosto ok (včetně nálezů dle výšky) i z noťasů.
Problém tedy nastává pouze, je-li Geoget instalován na čisto a jeho prázdné *.db3 jsou jakkoliv doplňovány o nalezené kešky. Pak musím výstup elevace vypnout.
Četl jsem o bug, že při více něž tuším 500 keší, se graf neukáže, ale podotýkám, že tolik ani omylem nemáme
Aktuálně já 114 a ségra 24 kousků.
Děkuji za případné podněty co vyzkoušet. Lovu zdar, Petr
-generováno na noťasu po nainstalování Geoget a natažení nalezených keší pomocí Geojarry do prázdného programu
http://home.karneval.cz/01025016/GgStatsko.html
-generováno na stejném noťasu a na stejných verzích použitých komponent jen s tím rozdílem, že prázdná databáze *.db3 byla nahrazena již hotovou *.db3 ze stolního PC
http://home.karneval.cz/01025016/GgStatsok.html