Problém s PM

Zdravím, dnes jsem si přes PayPal zakoupil na geocaching.com Premium membership a normálně koukám, že tam mám Expire Date: Saturday, October 08, 2011. To je míň než měsíc! Za 30USD teda docela zrada.
Už jsem jim psal na podporu, ale zatím žádná reakce… :frowning:
Nesetkal jste se někdo s něčím podobným?
Díky.

Počkej, snad nečekáš, že ti někdo z USA bude odpovídat v 6 hodin ráno :wink:

OK, tak já budu čekat :slight_smile: Spíš mě to zarazilo, kdyby to byla nějaká plošná chyba, to by byl řev ze všech stran, tak proč zrovna já… :-))).
Ach jo.

JE to plošnější chyba, řeší se to už nějakou chvíli. Víc nevím, mě se to vyhlo, ale pohledej i tady na foru je vlákno.

Ano, stejný problém. 6.9.2011 jsem zaplatil roční předplatné a v profilu mám Renewal Date: 09/30/2011
Napsal jsem Zeměmluvu, zde je odpověď:

Tak mi snad PQ půjdou i 1.října :wink:

to Citecka: díky za info, už jsem našel i příspěvek jinde tady na fóru, kde se to řeší.
to PLAJ family: a už Ti to ukazuje to datum správně? Jestli to každému opravují ručně, tak potěš !

Kdepak, ale odpověď byla poměrně rychlá. Musíš počítat s časovým posunem.

btw mám stejný problém. koupeno dneska, stejné konečné datum. takže předpokládám, že mají nastavené špatné datum na serveru, nebo tak něco. hned jsem jim psal, tak uvidíme, co se stane :slight_smile:

V americe už se pracuje :slight_smile: před chvíli mi přišel mail, že je to opraveno a fakt že jo :slight_smile:

Tak to se máš.Já musím ještě někoho splašit kdo mě to pro ně sesmolí :smiley:

Ahoj, nepiš jim nic složitého, stačí:

Dear groundspeak, i purchased one year premium membersip on … (doplň datum platby).

On my accout page, the expire date is … (doplň datum expirace, co Ti píše na účtu).
Can you fix the dáte of my premium membership?

The paypal payment description is GSPK… (doplň číslo transakce, pokud jsi platil přes PayPal, jinak tu větu smaž).
My geochacing.com login name is: … (doplň tvé login jméno na Geocaching.com)

regards,… (a podpis)

HOTOVO a pošli jim to a je to.
Hodně zdaru :slight_smile:

Díky ti…:wink: