problém s PQ, PROSÍM PORAĎTE!!!

Zdravím, nikde tu nemůžu najít podobný problém, tak se omlouvám jestli jsem spepej…
Na GC.com (mám PM)si normálně podle kritérií snažím vygenerovat cestu z Rakovníka na Orlík, ale pokaždé mi to napíše 0 (nula) nalezených keší po cestě!!! :frowning: :frowning: PROSÍM PORAĎTE MI !!! :frowning: když se mi vytvoří cesta s rádiusem třeba 5 km stejně mi to po cestě nic nenajde!!! :frowning:

To je divný, mi to našlo habaděj kešek. Prvně vytvoříš tu trasu, uložíš, dáš Create Pocket Query, uložíš a podívej se na Preview

Nemas nastaveno nejake omezeni na vysledek (typ kesi, teren apod.)?

mám něco nastaveno, vy jste zkoušeli tam nic nenastavovat?

už mi to našlo a jak to prosím mám dostat do GPSky? našlo mi to asi 10 stránek keší… to mám každou zvlášť stáhnout (stránku?)…uncheck all a následně download waypoints…??? to mi ukládá ve formátu .loc a do GPSky jde GPX ne? nebo přes co to tam mám dostat? moc Vám oboum děkuji, už jsem z toho byl na prášky!!! :slight_smile: mám OREGON 450

Tak já dám najít trasu Rakovník - Orlík, nic neměním… Dám vygenerovat PQ a mám tam bez změny jediného parametru 186 keší…

jak to co mi to teda našlo,ale dostanu do GPSky (oregon 450)? po jednom? to snad… :frowning: nijek jinak mi to nejde… :frowning: poraďte :_-(

Po jednom ne. Úplně nahoře máš nastavení dnů, kdy chceš, aby PQ běželo (když ho edituješ, ne když prohlížíš výsledky). Nebo se to dá nastavit na stránce, kde máš seznam PQ.
http://www.geocaching.com/pocket/default.aspx
Dej tam pátek a čekej :-))
Přijde ti to na mail.

EDIT:To bylo zas překlepů…

No. vygeneruje ti to soubor 4651256789.zip (tuším zip, číslo je vždy jiné, stejné pro jedno PQ) - ten soubor bude ke stažení na stránce s PQ ve zvláštní záložce. Generuje se v určený den podle zatížení servru, někdy i za pár minut. Soubor stáhneš, rozbalíš, dostaneš dva soubory - velkej s kešema a malej s waypointama. Připojíš Garmina a nakopíruješ do složky GARMIN - GPX. Voila, máš je tam.

SUPER díky Vám B)