Problém s registrací na www.geocaching.com

Dobrý den.
Prosím Vás. Mám velký problém a potřebuji poradit. Zaregistroval jsem se na www.geocaching.com a na email mi byl zaslán aktivační kod, ale pokud ho zadám do stránky ukazuje to, že se jménem nesouhlasí. Domnívám se, jestli to nemůže být tím, že jsem zadal do Username i háčky a čárky, a až potom jsem si přečetl na wikipedii, že by to mohlo vadit… :frowning: Myslíte, že se to nedá nějak vyřešit, pokud chceme jméno s háčky a čárky? Nebo pomůže opravdu jen založení nového účtu? :frowning:
Mnohokrát děkuji za odpověď.

To tim byt muze - nedavno jsem to u jednoho kamarada resil.

Napis na [email protected] slusnou zadost, jestli by Ti to mohli zaktivovat rucne, pokud ten ucet s hackama fakt chces.

Ale proc chce nekdo login s hackama, to mi hlava nebere (fakt nic ve zlym) - ackoliv se s tim setkavam uz podruhy… B)

I kdybys to username na gc.com rozchodil, stejně ti to bude dělat neplechu v dalším geosoftwaru. Já jsem to v zájmu nekomolení češtiny vyřešil nickem v angličtině.

Máš pravdu. Dělá to neplechu, často třeba opožděný logování - tedy především kombinace znaménka + s háčkem :smiley:

Třeba už další hráče neberou.