Ahoj,
nevím jak dlouho, už mi tohle ve statistikách nefunguje, ale všiml jsem si toho až teď. Měl jsem u několika keší tag BesOfList s hodnotou dejme tomu "Krásná keš apod.". Pomocí TagCustomizedList jsem je vypisoval do statistik tak, že byl název, kód, obtížnost, terén a popis keše (hodnota tagu). Teď jsem si ale všiml, že tabulka je prázdná a ani po několika pokusech o nápravu se mi nedaří. V templatu mám:
TAGTABLE Name Code Icon Difficulty Terrain TagBestOfList
SORTTAGINDEX 1
TagCustomizedList TagBestOfList Seznam keší, které rozhodně stojí za to navštívit
Dřív vše fungovalo jak mělo, teď ale prostě ani ťuk (přitom jsem s templatem od doby, kdy to fungovalo až do teď nic nedělal).
A mas tyto prikazy pred prikazem START nebo az po nem? Uz jsem narazil na pripad, kdy po jejich presunuti do inicializacni casti je to zacalo brat spravne.
Nekde se neco zmenit muselo, jinak to smusl nedava. Pouzivas spravny templete? Neni kategorie tagu pojmenovana jinak nez co je pouzito v template (mozna zalezi i na mezerach!)? Nezmenil jsi verzi ggstatu, autostatu?
No me to taky prave smysl nedava, nez jsem si toho vsiml tak asi vysla nova verze GgStatu/AutoStatu, ale v templatu jsem urcite nic nemenil. Mezery tam take nejsou, je to presne jak pisu "BestOfList"