Mám problém se kterým si vůbec nevím rady. 18. srpna jsem vzal z jedné keše TB, zhruba 20. jsem se vrátil domů, chtěl jsem ho zalogovat, ale TB tam ještě nebyl ani zalogovaný (v keši, kde jsem ho vzal).
Čekal jsem až do teď, ale kešer, který měl TB předemnou a dal ho tam, tak ho stále ještě nezalogoval. Když jsem se podíval, kde je zalogovaný TB, tak je v keši, která je poměrně nedaleko, ale ta je nyní mimo provoz. Moc nechápu, jak se dostal jinam, proč ho někdo nezalogoval. Každopádně nevím, jak postupovat dál? Mám ho zalogovat, že jsem ho vyzvedl u keše, kde jsem nikdy nebyl? ![]()
Vydrž, jestli ho tam dal cizinec, co tu byl na dovolené, tak ho může logovat až po návratu domů. Já takhle jednou logoval coin v Chorvatsku po 14-ti dnech (ale pravda, napsal jsem to aspoň do papírového logbooku pro další nálezce, aby se nedivili)
Nedávno jsem řešil totéž. Osvědčilo se mi toto:
- do logu k TB dej Write note, ať majitel ví, co se s jeho TB děje
- do logu kešky odkud jsi ho vzal nebo kam ho dáváš, napiš poznámku, že jsi ho vzal/dal a požádej o strpení, že zaloguješ jak to bude možné.
Ještě chybí odpověď na to c s tím, pokud ho kačer před Tebou nezaloguje vůbec - třeba proto, že si nezapsal tracknumber, nebo ho ztratil - pak ho z cache kde nyní leží a kde Ty jsi nebyl, vyzvedneš funkcí Grab It místo Retrieve it. Po Grab it se ocitne ve Tvém inventáři a můžeš ho (aby nepřišel o kilometry) vložit do cache kde jsi ho nalezl a pak už logovat klasicky Retrieve It, Placed it…
Díky, zkusím to!
/// Nebo mám ještě počkat?