Ahoj,
stalo se mi toto. V jedné keši jsem našel 2TB, jeden jem si vzal a od druhého jsem si opsal trackovatelný kód. Když jsem chtěl zalogovat ten TB, který jsem nechal v keši, tak jsem omylem vybral v menu retrieved a nasledně jsem si to uvědomil a log jsem smazl a vytvořil nový s discovered. Na stránce s TB je vidět pouze ten log discovered, což je dobře, ALE když nyní loguju keš, tak tento TB, který jsem nikdy neměl, je v seznamu trackables dole na stránce, což je špatně.
Co mi radíte udělat ? Doufám, že jsem to popsal zrozumitelně.
Díky za info
Je to jednoduché, vlož zpět "omylem vyndaný" TB do keše. Pokud jsi keš již zalogoval found it, tak to vlož přes "write note", který pak smažeš.
Funguje, díky. Vyřešeno
Ahoj, máme problém s TB v naší keši - již rok máme v inventáři keše uvedeno, že se tam nachází 3 TB - bohužel tam ale fyzicky nejsou. Psal jsem již asi před půl rokem jejich majitelům, ale nikdo je nedal mezi "ztracené". V návodech ke geocachingu jsem se dočetl, že i owner keše může tyto prohlásit za ztracené. Jenže se mi to nedaří. Připojuji screen - když kliknu na označit předmět jako ztracený, tak se mi objeví rolovací menu, když na položku kliknu, nic se neděje… poradí někdo? díky moc.
http://images.megaupload.cz/geoca.jpg
Přepni na chvíli gc.com do angličtiny, v anglické verzi to jde.
Díky moc, toto řešení mě nenapadlo! Vše vyřešeno. Možná by se někde mohlo nahlásit, že to v české mutaci nefunguje, ale nevím kde…